Δορυφορικό Πρωτοποριακό Σύστημα Εντοπισμού & Παρακολούθησης Κοπαδιών Ελευθέρας Βοσκής

R777 Δορυφορικό Πρωτοποριακό Σύστημα Εντοπισμού & Παρακολούθησης Κοπαδιών Ελευθέρας Βοσκής
R777 Δορυφορικό Πρωτοποριακό Σύστημα Εντοπισμού & Παρακολούθησης Κοπαδιών Ελευθέρας Βοσκής

17 Καταγεγραμμένοι εντοπισμοί κλεφτών με την βοήθεια του R77

Κι όμως! Τέσσερις ζωοκλέφτες εισέβαλαν στο μαντρί του 34χρονου και έκλεψαν 150 πρόβατα. Λίγες μέρες αργότερα όμως συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας. Όσο παράλογο κι αν ακούγεται, η σκέψη του αγανακτισμένου βοσκού στέφθηκε με επιτυχία.

Oι ζωοκλέφτες εντοπίστηκαν αμέσως από τις Αρχές και συνελήφθησαν . Τo σύστημα είχε τοποθετηθεί στο κουδούνι ενός ζώου και βοήθησε τις αστυνομικές αρχές να ανακαλύψουν τη διαδρομή του κοπαδιού, αλλά και των κλεφτών.

Τό GPRS R 777 αυτό είναι ένα νέο δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης, εποπτείας & Παρακολούθησης που βασίζεται σε δίκτυα GSM / GPRS και GPS, τα οποία ορίζονται με πολλαπλές λειτουργίες ασφαλείας, τοποθέτησης, παρακολούθησης και επιτήρησης. Μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει εξ αποστάσεως τον στόχο μέσω SMS ή μέσω του διαδικτύου.

ο GPRS R 777 είναι δορυφορικό πρωτοποριακό σύστημα ,προστασίας εντοπισμού και παρακολούθησης των κοπαδιών ελευθέρας βοσκής ,απευθύνεται σε επαγγελματίες Κτηνοτρόφους και επικοινωνεί μαζί σας με κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας μέσω εφαρμογής, τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων στο κινητό σας .

Tο GPRS R 777 είναι η ιδανική λύση για την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των βιωτικών λειτουργιών ,τον εντοπισμό και την προστασία των ζώων ελευθέρας βοσκής , συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη άσκηση του επαγγέλματός σας και στην αποτροπή της Ζωοκλοπής ,επιπλέον δε το GPRS R 777 REX διαθέτει και δυνατότητες υγειονομικής παρακολούθησης Το GPRS R777 , είναι σχεδιασμένο για εξωτερική χρήση, είναι αδιάβροχο IP66 και προσαρμόζεται σε κάθε είδος ζώου (, πρόβατα, κατσίκες, αγελάδες, άλογα κ.λ.π.), με μεγάλη ενεργειακή αυτονομία τουλάχιστον 20+ ημερών ,την οποία ανατροφοδοτεί περαιτέρω ο ηλιακός συλλέκτης που φέρει.

Το GPRS R777 είναι η πλέον ιδανική συσκευή  

Για άμεση ειδοποίηση- παρακολούθηση – εντοπισμό των ζώων ελευθέρας βοσκής . Σε περίπτωση ζωοκλοπής, ενημερώνεστε για το γεγονός σε πραγματικό χρόνο με μήνυμα και κλήση στο κι​νητό σας, ενώ μέσω εφαρμογής παρακολουθείτε την πορεία του κοπαδιού σας και μπορείτε να ακούτε έως και τη κατάσταση που επικρατεί στο κοπάδι -συνομιλίες κλπ

Eνημερώνεστε άμεσα

Σε περίπτωση που οι ζωοκλέφτες εντοπίσουν και απομακρύνουν τη συσκευή από το ζώο , τότε ενημερώνεστε άμεσα με κλήση και μήνυμα στο κινητό σας .

Ορίζετε ζώνες ασφαλείας

Ορίζετε ζώνες ασφαλείας και σε περίπτωση απομάκρυνσης του ζώου από αυτές, λαμβάνετε μήνυμα και κλήση ενημέρωσης στο κινητό σας , ενώ όταν επιστρέφει στις ζώνες ασφαλείας ενημερώνεστε γι αυτό .

Aκρόασης χώρου

 Έχει λειτουργία ακρόασης χώρου ,ώστε να αντιλαμβάνεστε την κατάσταση που επικρατεί στο κοπάδι

Σε περίπτωση ζωοκλοπής σας ειδοποιεί με κλήση και μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο , καταγράφει την διαδρομή που ακολουθούν τα ζώα , την οποία βλέπεται μέσω της εφαρμογής σε πραγματικό χρόνο , ενώ έχετε την δυνατότητα ακρόασης της κατάστασης που επικρατεί στο κοπάδι έως και να ακούσετε τυχόν διαλόγους….

Καταγραφή Ιστορικού Διαδρομής

Έχετε την δυνατότητα να ξαναδείτε το ιστορικό της διαδρομής μέσω ενός browser, καθώς καταγράφεται η ημερήσια διαδρομή με τις συντεταγμένες σε web server μέσω GPRS

Δυνατότητα της υγειονομικής παρακολούθησης του κοπαδιού ελευθέρας βοσκής  !

Το GPS R777 & GPRS R777 REX λειτουργούν δορυφορικά με GPS ,LBS ,WIFI και επικοινωνούν μαζί σας με κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας , μέσω εφαρμογής, τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων στο κινητό σας τηλέφωνο .

Η μπαταρία ενισχύεται και με  ηλιακή ενέργεια.

Διάρκεια μπαταρίας με online ανίχνευση- τουλάχιστον έως μέρες 20 ημέρες ενώ περαιτέρω ενισχύεται με την ηλιακή ενέργεια.