10 Συμβουλές για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ευτυχία

ευτυχία
Πώς ξεκινάς τη μέρα σου; Ξεκινάς τη μέρα σου με ευτυχία ή με λύπη, με χαρά ή με θυμό;

Το πώς ξεκινάτε τη μέρα σας, μπορεί να επηρεάσει το υπόλοιπο της ημέρας σας. Μπορείτε να φέρετε την ευτυχία στη ζωή σας, κάνοντας μερικά μικρά και απλά πράγματα το πρωί που θα τονώσουν την ευτυχία σας.

Μπορεί να μην είστε πάντα σε θέση να αλλάξετε καταστάσεις ή να αλλάξετε ανθρώπους, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τη στάση σας απέναντί ​​τους και πώς νιώθετε για αυτούς. Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του τι να περιμένετε, τι να κάνετε και πώς να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Αυτό θα βελτίωνε τη ζωή σας και θα σας έφερνε περισσότερη ευτυχία και ικανοποίηση κάθε μέρα.

Ξεκινώντας τη μέρα σας με ευτυχία, φτιάχνει αυτή τη διάθεση για την ημέρα. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή δυσκολίες, που είναι πολύ πιθανό, ή αν αρχίσει να δημιουργείται άγχος, θυμηθείτε την ευτυχία που νιώσατε το πρωί.

Πώς να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ευτυχία; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

10 Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ευτυχία

  1. Ξυπνήστε 20 λεπτά νωρίτερα από το συνηθισμένο. Αυτό θα σας δώσει λίγο ελεύθερο χρόνο το πρωί και θα μειώσει τη βιασύνη και το άγχος.
  2. Αφού ξυπνήσετε, καθίστε στο κρεβάτι σας και επαναλάβετε στο μυαλό σας πολλές φορές τις παρακάτω προτάσεις: «Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα. ΣΗΜΕΡΑ είναι μια ΦΟΒΕΡΗ ΜΕΡΑ. Θα απολαύσω πολλή ευτυχία σήμερα».

  1. Ξεκινήστε τη μέρα σας με την προσδοκία μιας υπέροχης και υπέροχης ημέρας.

Ξυπνήστε μέσα σας την πεποίθηση ότι θα έχετε μια υπέροχη μέρα, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να δείτε πώς θα συμβεί αυτό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αφήνουν τις περιστάσεις τους να τους υπαγορεύουν τι να σκέφτονται, να αισθάνονται και να περιμένουν. Μπορείτε να αντιστρέψετε αυτή τη διαδικασία. Επιλέξτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή σας. Τελικά, αν επιμείνεις, η ζωή σου θα αλλάξει ανάλογα.

  1. Βρείτε λίγα λεπτά το πρωί για να τεντώσετε και να ασκήσετε το σώμα σας.

  1. Φάτε πρωινό πριν πάτε στη δουλειά. Αν σηκωθείτε λίγο νωρίτερα, θα έχετε τον χρόνο να ετοιμάσετε το πρωινό σας πριν πάτε στη δουλειά. Όταν δεν πεινάς, νιώθεις καλύτερα και πιο χαρούμενοι.
  2. Βρείτε τουλάχιστον λίγα λεπτά, για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική το πρωί. Μπορείτε να το κάνετε όταν ντύνεστε, ετοιμάζετε πρωινό, ενώ τρώτε ή πηγαίνετε στη δουλειά.
  3. Αφιερώστε μερικές στιγμές στο να διαβάσετε μερικά εμπνευσμένα αποσπάσματα πριν βγείτε έξω. Μπορείτε να βρείτε πολλά εμπνευσμένα αποσπάσματα στον κατάλογο προσφορών , εδώ, σε αυτόν τον ιστότοπο.
  4. Βγείτε από το σπίτι λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο. Αυτό θα απομακρύνει το άγχος της καθυστέρησης στη δουλειά. Δεν θα χρειαστεί να τρέχετε στο λεωφορείο, να αισθάνεστε άγχος και νευρικότητα σε μποτιλιαρίσματα ή να φτάσετε στη δουλειά κουρασμένοι και εκνευρισμένοι.
  5. Να χαμογελάτε πιο συχνά, ακόμα και χωρίς προφανή λόγο. Το χαμόγελο θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Ωστόσο, χαμογελάστε φυσικά και ευγενικά, αλλά μην το παρακάνετε. Θα εκπλαγείτε με το πώς αυτό θα επηρεάσει τους ανθρώπους γύρω σας και πώς σας συμπεριφέρονται. Όταν χαμογελάτε, οι άνθρωποι γύρω σας θα αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι και θα γίνονται πιο ευγενικοί και πιο εξυπηρετικοί.
  6. Κάντε κάθε μέρα μερικές μικρές πράξεις που θα σας κάνουν να νιώσετε χαρούμενοι, όπως να μιλήσετε με έναν από τους φίλους σας, να περπατήσετε στο πάρκο, να αγοράσετε μια φέτα τούρτα στο δρόμο για τη δουλειά ή να αγοράσετε ένα δώρο για τον άντρα, τη γυναίκα σας ή παιδί.

Άλλες δραστηριότητες θα μπορούσαν να είναι η ανάγνωση ενός βιβλίου όταν επιστρέφετε στο σπίτι από τη δουλειά ή να πηγαίνετε στο γυμναστήριο το απόγευμα ή το βράδυ.

Το να ξεκινάς τη μέρα σου με ευτυχία μπορεί να γεμίσει όλη σου την ημέρα με ευτυχία.

«Η ευτυχία δεν είναι κάτι που αναβάλλεις για το μέλλον. είναι κάτι που σχεδιάζετε για το παρόν». – Τζιμ Ρον

“Η ευτυχία είναι επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε να είστε ευτυχισμένοι. Θα υπάρξει άγχος στη ζωή, αλλά είναι δική σου επιλογή αν θα το αφήσεις να σε επηρεάσει ή όχι».

– Βαλερί Μπερτινέλι