Ηράκλειο – τροχαίο: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στο Σκαλάνι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νέο τροχαίο ατύχημα από το οποίο θα μπορούσαν να είχαν προκληθεί σοβαροί τραυματισμοί σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στον δρόμο Ηράκλειο – Βιάννος στο ύψος του Σκαλανίου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδόρτητα μεταξύ τους με συνέπεια να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές ενώ Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες που δεν φέρονται να έχουν τραυματιστεί.

Στο ΠΑΓΝΗ 30χρονος πολυτραυματίαςRemaining Time-0:00FullscreenMute

Σημειώνεται ότι νωρίτερα μέσα στη μέρα σοβαρό τροχαίο είχε σημειωθεί και στη Σούδα Χανίων όταν η μηχανή ενός 30χρονου συγκρούστηκε με διερχόμενη νταλίκα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Χανίων και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου καθώς έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα και θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στο νοσοκομείο 84χρονος

Λίγη ώρα μετά το τροχαίο του 30χρονου, ένα ακόμα περιστατικό καταγράφηκε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Παπαναστασίου όταν το δίκυκλο μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένας 84χρονος άνδρας συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο ηλικιωμένος και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο.

ekeriti.gr