26χρονη μητέρα πήγε στην Τουρκία για ανόρθωση γλουτών και πέθανε

Η Demi Agoglia, 26 ετών, πιστεύεται ότι υπέστη πολλαπλές καρδιακές προσβολές που προκλήθηκαν από λιπώδη εμβολή

Μια Βρετανίδα, μητέρα τριών παιδιών, ταξίδεψε ως την Τουρκία προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση γλουτών. Δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι της όμως, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή στην Κωνσταντινούπολη, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η Demi Agoglia, 26 ετών, πιστεύεται ότι υπέστη πολλαπλές καρδιακές προσβολές που προκλήθηκαν από λιπώδη εμβολή, ακόμη και όταν οι γιατροί είπαν ότι η επέμβαση της την περασμένη Πέμπτη ήταν επιτυχής.

Η μητέρα τριών παιδιών, φέρεται να παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος λίγες ώρες πριν επιστρέψει στο Μάντσεστερ, ανέφερε η Sun.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, επέστρεψε στην κλινική της Κωνσταντινούπολης για έλεγχο, αλλά έπαθε καρδιακή προσβολή σε ένα ταξί στο δρόμο για το νοσοκομείο, καθώς ο σύντροφός της, Μπράντλεϊ Τζόουνς, της έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να της σώσει τη ζωή. .

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στην εντατική αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η μητέρα φέρεται να πέταξε στην Τουρκία έχοντας ήδη κάνει μια αποτυχημένη οδοντιατρική επέμβαση.

Ο συντετριμμένος αδερφός της Καρλ, είπε ότι η οικογένεια και ο σύντροφος της προσπάθησαν να την πείσουν να μην προχωρήσει στην νέα επέμβαση στους γλουτούς, καθώς ανησυχούσαν για την ασφάλειά της.

«Αν κάποιος σκέφτεται να πετάξει στην Τουρκία για μια επιχείρηση, θα έλεγα να μην το κάνει! Ούτε ο φίλος της δεν ήθελε να το κάνει. Αλλά είναι 26 και έχει το δικό της μυαλό. Ούτε η μαμά της ήθελε. Μας είπαν ότι ο φίλος της έπρεπε να της κάνει CPR σε ένα ταξί” δήλωσε ο αδερφός της.

Σύμφωνα με την Australasian Society of Aesthetic Plastic Surgeons (ASAPS), το ποσοστό θνησιμότητας για επέμβαση στους γλουτούς εκτιμάται ότι είναι μία στις 3000 επεμβάσεις — που σημαίνει ότι έχει υψηλότερο ποσοστό θανάτου από οποιαδήποτε άλλη αισθητική επέμβαση.