Live: «Θα πεθάνουμε όλοι, όλοι μας», κραυγή αγωνίας για τη Ράφα – «Επιτυχημένη» η εκστρατεία των Χούθι

Δείτε live τις εξελίξεις στο in – Παράταση τριών ημερών στις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο – Ψευδεπίγραφη η συμμετοχή του Ισραήλ, σχεδόν βέβαιη η εισβολή στη Ράφα και η απόπειρα απελευθέρωσης των ομήρων.

Αυξάνονται κατακόρυφα οι πιέσεις στο Ισραήλ -πλην ΗΠΑ- να μην προχωρήσει στη χερσαία εισβολή στη Ράφα, το νότιο άκρο της Λωρίδας της Γάζας, ωστόσο το Τελ Αβίβ φαίνεται αποφασισμένο.

Ο επικεφαλής της Μοσάντ μετέβη στην Αίγυπτο για συζητήσεις για μια νέα διαπραγμάτευση για τους ομήρους ως παρατηρητής. Θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για ακόμα τρεις ημέρες, όμως η συμμετοχή του Ισραήλ μοιάζει προσχηματική.

Επιτυχημένη η εκστρατεία των Χούθι, εκμηδενίστηκαν οι αφίξεις από την Ερυθρά Θάλασσα στο Ισραήλ, μοναδική δίοδος η Μεσόγειος και οι χερσαίες οδοί.

Νέες μαρτυρίες για βασανιστήρια Παλαιστινίων, με την συμμετοχή πολιτών που παρακολουθούσαν και κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ισραηλινοί πολίτες πυροβόλησαν δύο Παλαιστίνιους, έβαλαν φωτιά σε οχήματα και κατέστρεψαν περιουσίες σε μια νύχτα βίας των εποίκων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Δείτε live