Αγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη Πακιστανός που φυλάκισε ανήλικη και την ανάγκασε να του κάνει …

Ο 48χρονος άνδρας που επιτέθηκε σε δύο κοπέλες βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου βρέθηκε για προσωπική του υπόθεση, αναγνωρίστηκε και τελικά συνελήφθη.

Τράβηξε φωτογραφία την ολοκλήρωση της αδιανόητης πράξης για να την εκβιάζει.

Μόνο φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας Πακιστανός φυλάκισε στο διαμέρισμα του στον Άγιο Παντελεήμονα, ανήλικο κορίτσι και αφού της κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό, την έγδυσε και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ!

Μάλιστα, όταν ο 42χρονος αλλοδαπός βιαστής, ολοκλήρωσε την αηδιαστική του πράξη, τράβηξε φωτογραφία τη 17χρονη κοπέλα για να την εκβιάζει.

Η ανήλικη, κατάφερε λίγη ώρα αργότερα να ξεφύγει από τα αρρωστημένα νύχια του αρπακτικού και να καταγγείλει στο τοπικό τμήμα τον εφιάλτη που έζησε.

Ο Πακιστανός βιαστής συνελήφθη ενώ από έρευνα που έγινε στο τηλέφωνο του οι αστυνομικοί εντόπισαν το αρχείο με τις φωτογραφίες της μικρής.

Ο εφιάλτης για τη νεαρή κοπέλα, ξεκίνησε χθες στις 18:00. Το κορίτσι, το οποίο σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην Αστυνομία, βρισκόταν στο διαμέρισμα του 42χρονου με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση. Κάποια στιγμή, ο αλλοδαπός, όρμησε πάνω της και κολλώντας της ένα κουζινομάχαιρο στον λαιμό την έσυρε δια της βιας στο υπνοδωμάτιο.

Η 17χρονη τον εκλιπαρούσε να μην της κάνει κακό όμως ο 42χρονος Πακιστανός, ήταν αποφασισμένος να εκτελέσει το ρυπαρό σχέδιο που ειχε καταστρώσει στο αρρωστημένο του μυαλό. Την έγδυσε και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την αδιανόητη πράξη του και τράβηξε την κοπέλα φωτογραφίες τις οποίες αποθήκευσε στο κινητό του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά τη σύλληψη του, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο 42χρονος εχει πραγματοποιήσει και άλλες σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια.

Η χώρα έχει «γεμίσει» με αλλοδαπούς που προέρχονται από κοινωνίες εντελώς ασύμβατες με την ελληνική.

Από κοινωνίες όπου η γυναίκα δεν θεωρείται πως είναι ισότιμη του άνδρα.