Αιματηρό περιστατικό στη Μεσαρά: Φουντώνει η “κόντρα” των συνηγόρων μετά το ντοκουμέντο από τη στιγμή του πυροβολισμού (vid)

Βολές Κούγια κατά Βέρρα για διαρροή υλικού από τη δικογραφία

Βολές Κούγια κατά Βέρρα για διαρροή υλικού από τη δικογραφία
Το χρονικό μιας αναμενόμενης τραγωδίας με αίτια την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία καταγράφουν τα βίντεο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία με το σκηνικό του πυροβολισμού σε βάρος του 29χρονου φοιτητή Νίκου Φανουράκη που δίνει μάχη ζωής στο Βενιζέλειο με τη σφαίρα ακόμη καρφωμένη στο κεφάλι του.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η λάμψη του πυροβολισμού από το πιστόλι του 22χρονου.

Το πρώτο επεισόδιο ανάμεσα στον 22χρονο και στον 29χρονο καταγράφεται με ήχο από κάμερα γύρω στις 3:07 με 3:08 τα ξημερώματα, στην είσοδο των Μοιρών από Τυμπάκι.

Ακούγονται φωνές και βρισιές ενώ φαίνεται και μία σκιά να κατεβαίνει από το ένα αυτοκίνητο.

Στο δεύτερο και πιο αποκαλυπτικό βίντεο αποτυπώνεται η λάμψη του πυροβολισμού από το πιστόλι του 22χρονου, διακρίνονται τα δύο αυτοκίνητα με οδηγούς το 29χρονο θύμα και τον νεαρό δράστη να βρίσκονται στην ίδια ευθεία και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Μετά τον διαπληκτισμό και τη λάμψη από το όπλο, καταγράφεται η αποχώρηση του δράστη από το σημείο του επεισοδίου ενώ το αυτοκίνητο του θύματος λοξοδρομεί περίπου 15 μέτρα και βγαίνει εκτός οδοστρώματος.