Ακούγεται ότι ένας δικαστικός θα είναι υποψήφιος  να τεθεί επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη.

Πέρα από την προσωπικότητα του ατόμου, το όλο σκηνικό θα γίνει για να ξεπεραστεί ο «σκόπελος» του Αρείου Πάγου και να κατέλθει στις εκλογές. Πολύ περίεργο αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος έχει στενή σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και σίγουρα δεν θα έκανε κάτι χωρίς την έγκριση αυτών.

Πολλά περίεργα θα δούμε σε αυτές εκλογές.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση γεγονός παραμένει ότι η ρύθμιση με την οποία φιλοδοξούν να αποβάλουν τους «Έλληνες» του  Ηλία Κασιδιάρη από την εκλογική διαδικασία χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη ή και αμετάκλητη απόφαση, αποτελεί νομοθετικό πραξικόπημα, για να μιλάμε και τη γλώσσα της αλήθειας.

Για τον συγκεκριμένο δικαστικό αξίζει να σημειωθεί ότι είναι φίλα προσκείμενος και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφεί.

Επίσης, ο αδελφός του είναι εν ενεργεία μέλος του Αρείου Πάγου.

Με την απόφαση να οριστεί ως πρόεδρος ένας πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα έχει μεγάλη σημασία να δούμε πώς θα αποφασίσει το Α1 τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου στις αρχές Μαΐου για την κάθοδο ή όχι του κόμματος «Έλληνες» στις εκλογές.

Ο νόμος που ψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με βάση πλήθος συνταγματολόγων, είναι διάτρητος, αντισυνταγματικός, επιπόλαιος και προσβλητικός για τον νομικό κόσμο, αφού το Σύνταγμα σαφώς ορίζει ότι ένας πολίτης χάνει τα δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι μόνον όταν υπάρχει τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση.

Ως τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση νοείται αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου.

Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη, δημιουργού του εθνικού κόμματος Έλληνες, υπάρχει μόνο πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση, παρότι ο εισαγγελέας του δικαστηρίου είχε προτείνει αθώωση.

Ακόμη, η υπόθεση των πρώην μελών της Χρυσής Αυγής δεν έχει φτάσει στο Εφετείο και προφανώς ούτε στον Άρειο Πάγο.