«Δισεκατομμύρια εμβόλια κατά της Covid-19 αποτεφρώνονται γιατί δεν τα θέλει κανείς»

Ο Kροάτης βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μίσλαβ Κολάκουσιτς αποκάλυψε ότι αυτή την στιγμή δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του Covid-19 αποτεφρώνονται σε όλο τον κόσμο γιατί δεν τα θέλει κανείς, καίγοντας έτσι τα δισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ των φορολογουμένων όλων των χωρών που δόθηκαν για να αγοραστούν.

Επιτίθεται ειδικά στην Γερμανίδα πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την αγορά με «κλειστά τα μάτια», 4,6 δισεκατομμυρίων δόσεων για 360 εκατομμύρια ενήλικες πολίτες της ΕΕ η οποία πραγματοποιήθηκε σε πλήρη αφάνεια και μυστικότητα γεμάτη κρυφά μηνύματα τηλεφώνων και στοίχισε στους φορολογούμενους των ευρωπαϊκών χωρών, 71 δισ. ευρώ!

Το χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ιστορία.

Αλήθεια στην Ελλάδα τι έχουν απογίνει; Θα μας πει η κυβέρνηση Μητσοτάκη που κατέληξαν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων; Γιατί είναι σαφές ότι οι Έλληνες πολίτες δεν θέλουν να συνεχίσουν το «πρόγραμμα» των δόσεων. Δόσεις οι οποίες έφεραν αμφίβολα αποτελέσματα, ως προς την προστασία από τον Covid και υπάρχουν πλέον σοβαρές υποψίες ότι προκλήθηκα εξαιτίας τους χιλιάδες θάνατοι και παρενέργειες.

«Βρισκόμαστε μάρτυρες της καύσης δισεκατομμυρίων δόσεων των λεγόμενων εμβολίων Covid σε όλο τον κόσμο που κανείς δεν θέλει πια», είπε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συνέχισε:

«Δισεκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα των φορολογουμένων καίγονται και κανείς δεν ρώτησε τίποτα από τους πολίτες όταν αγοράστηκαν αυτά τα εμβόλια.

Κανείς δεν ζήτησε άδεια, ούτε εμείς οι εκπρόσωποι που εκλεχτήκαμε από τους πολίτες για να προστατεύσουμε την υγεία και την περιουσία τους».

«Θα ήταν καλύτερα να κάψουμε αμέσως όλα τα εμβόλια και να σώσουμε πολλές ζωές και την υγεία των πολιτών», τόνισε ο Κολάκουσιτς και υπογράμμισε:

«Η αγορά 4,6 δισεκατομμυρίων δόσεων για 360 εκατομμύρια ενήλικες πολίτες της ΕΕ πραγματοποιήθηκε σε πλήρη αφάνεια και μυστικότητα γεμάτη κρυφά μηνύματα τηλεφώνων που υποδηλώνουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόκειται για ένα συμβόλαιο ύψους 71 δισ. ευρώ, το οποίο συνήφθη με κλειστά μάτια μεταξύ της Von der Leyen και του Bourla, του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, και η Pfizer, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει ήδη καταδικαστεί στις ΗΠΑ για διαφθορά».

Έτσι λοιπόν οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι βλέπουν τα χρήματά τους να γίνονται «καπνός» και δεν ξέρουν ακόμα αν η υγεία τους διατρέχει κάποιο κίνδυνο λόγω των εμβολιασμών τους με επί της ουσίας πειραματικά σκευάσματα.

Στις αποζημιώσεις που έχουν εγκριθεί στην Γερμανία για τις βλάβες στην υγεία μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19, είχε αναφερθεί δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel.

«Μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί 253 αιτήσεις αποζημίωσης λόγω σοβαρών ανεπιθύμητων παρενεργειών του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, όπως για παράδειγμα μυοκαρδίτιδα, φλεβική θρόμβωση και σύνδρομο Guillain-Barré», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Αναλογικά με τον αριθμό των χορηγούμενων δόσεων, οι αιτήσεις για την αναγνώριση της βλάβης του εμβολίου είναι σπάνιες, σημειώνει το περιοδικό. «Οι περισσότερες αιτήσεις εγκρίθηκαν στα πολυπληθέστερα ομοσπονδιακά κρατίδια της Βαυαρίας (61) και της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (38)».