Ενδιάμεσες κάλπες σε ΗΠΑ: Οι αντιστασιακοί Αμερικανοί πολιτικοί που κατήγγειλαν τη νοθεία του 2020 εκλέγονται θριαμβευτικά!

Οι αντιστασιακοί Αμερικανοί πολιτικοί που κατήγγειλαν τη νοθεία του 2020 εκλέγονται θριαμβευτικά!

Η νίκη των Ρεπουμπλικανών είναι τεράστια

Οι αντιστασιακοί Αμερικανοί που κατήγγειλαν ως «νοθεία» το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020 σε βάρος του Ν.Τραμπ είναι φαβορί και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκλέγονται με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα σε Μίτσιγκαν, Νεβάδα και Αριζόνα! 

Πολιτείες που τις άρπαξαν οι Δημοκρατικοί με μικρή και «θολή» διαφορά με επιστολικές ψήφους που εμφανίστηκαν «από το πουθενά», τώρα εκλέγονται αυτοί που αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα.

Είναι οι Κριστίνα Καράμο, Τζιμ Μάρτσαντ και Μαρκ Φίντσεμ, αντίστοιχα που στάθηκαν όρθιοι στην καταιγίδα των διώξεων της «τρελής» -σύμφωνα με τον Ν.Τραμπ– προέδρου του Κογκρέσου Ν.Πελόζι, η οποία μετράει αντίστροφα για την αποβολή της από το αξίωμα. 

Δεν εκλέγονται μόνο γιατί αντιστάθηκαν στα εκλογικά όργια που έγιναν το 2020, αλλά και γιατί ο Τ.Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί έχουν διαλύσει το πορτοφόλι του μέσου Αμερικανού: Το γαλόνι ξεπέρασε ακόμα και τα 4 δολ. από 0,90 σεντς επί Ν.Τραμπ και το κόστος ζωής έχει αυξηθεί 40% σε βασικά ήδη διατροφής με τον πληθωρισμό στο 8,5% να κατατρώει τα εισοδήματα πλούσιων, μεσαίων και φτωχών.

Ο κορυφαίος Αμερικανός στατιστικολόγος, Νέιτ Σίλβερ (Nate Silver), γνωστός για τις ακριβείς προβλέψεις του εν μέσω των εκλογικών αναμετρήσεων προβλέπει θρίαμβο και σε Κογκρέσο και σε Γερουσία των Ρεπουμπλικανών.

εκλογές ΗΠΑ, ΗΠΑ, εκλογές, ενδιάμεσες εκλογές, ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ, Κογκρέσο, Βουλή των Αντιπροσώπων, Γερουσία

«Σήμερα, στην τελική μας πρόβλεψη, οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν 59% πιθανότητες να κερδίσουν τη Γερουσία και 84% πιθανότητες να κερδίσουν τη Βουλή. Τις αύξησαν ακόμα περισσότερο στην Γερουσία σε τέσσερις μήνες»

Παρέθεσε, δε, τον σχετικό πίνακα με τη σύγκριση των δύο δημοσκοπήσεων:

εκλογές ΗΠΑ, ΗΠΑ, εκλογές, ενδιάμεσες εκλογές, ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ, Κογκρέσο, Βουλή των Αντιπροσώπων, Γερουσία

«Σε κάθε πολιτεία, οι αριθμοί είναι σχεδόν ίδιοι. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγώνας ήταν σταθερός όλη την ώρα. Οι Δημοκρατικοί είχαν πολύ σαφέστερο προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις στην Πενσυλβάνια και την Αριζόνα στα τέλη του καλοκαιριού. Προηγήθηκαν ακόμη και στις δημοσκοπήσεις στο Ουισκόνσιν και ισοφάρισαν στο Οχάιο και τη Βόρεια Καρολίνα – όλες τις πολιτείες στις οποίες ακολουθούν τους Ρεπουμπλικανούς τώρα».

Ποιοι εκλέγονται από τους αντιστασιακούς ρεπουμπλικανούς:

Κριστίνα Καράμο, Μίσιγκαν 

kristina621

Η Κ.Καράμο, κατήγγειλε και αυτή τη νοθεία του 2020 καθώς έγινε μάρτυρας της οργανωμένης επιχείρησης αλλοίωσης της ψήφου των Αμερικανών στο συμβούλιο καταμέτρησης επιστολικών ψήφων του Ντιτρόιτ ως παρατηρήτρια των εκλογών.

Η Κ.Καράμο αποκάλυψε ενώπιον της πολιτειακής Βουλής ότι είδε σάκους με ψήφους να πέφτουν μυστηριωδώς εν τω μέσω της νυκτός και πως τα μηχανήματα ψηφοφορίας γύρισαν ψήφους υπέρ του Μπάιντεν!Τζιμ Μάρτσαντ, Νεβάδα 

jim3729

Πρώην μέλος της πολιτειακής Βουλής, ο Μάρτσαντ απέρριψε την επικύρωση της νίκης του Μπάιντεν στη Νεβάδα, καθώς υπήρξαν σαφείς ενδείξεις για νοθεία τις οποίες παρουσίασε τεκμηριωμένα αλλά βέβαια το ελεγχόμενο από τους Δημοκρατικούς σύστημα, δεν τις δέχθηκε.Κατόπιν αυτού ο Μάρτσαντ έγινε μέλος του America First Secretary of State Coalition, που στοιχειοθετεί και παρουσιάζει τις αποδείξεις της νοθείας στον αμερικανικό λαό.

Μαρκ Φίντσεμ, Αριζόνα

26416258

Ο Μ.Φίντσεμ είναι πολιτειακός βουλευτής, μέλος της πολιτοφυλακής Oath Keepers, υποστηρίζει το κίνημα “Stop the Steal” που επίσης καταγγέλλει την νοθεία των εκλογών του 2020 και απορρίπτει τη νομιμότητα της εκλογής Μπάιντεν.

Μετά τις εκλογές του 2020, ζήτησε επίσης τη σύλληψη της Δημοκρατικής υπουργού Εσωτερικών της πολιτείας Κάτι Χομπς, που είναι υποψήφια κυβερνήτης σε αυτές τις εκλογές, λόγω της νοθείας την οποία οργάνωσε.