Επιχείρηση… ανύψωσης ηθικού του Κιέβου μετά την ρωσική επιστράτευση: «Νέοι, γέροι και φοιτητές στο στόχαστρο της επόμενης ουκρανικής επιστράτευσης»

έοι, γέροι και φοιτητές στο στόχαστρο της επόμενης ουκρανικής επιστράτευσης
έοι, γέροι και φοιτητές στο στόχαστρο της επόμενης ουκρανικής επιστράτευσης

Θα επιστρατεύσουμε 5,5 εκατομμύρια με την βοήθεια της Δύσης.

Την ίδια στιγμή που συνεχίζονται τα δημοψηφίσματα των ρωσόφωνων και η ρωσική επιστράτευση ο Aleksey Arestovich, σύμβουλος και επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του Ουκρανού προέδρου, σε μία απάντηση που μάλλον να δώσει ηθικό θέλει σε εκπομπή της ουκρανικής τηλεόρασης χθες μίλησε για επιστράτευση 5,5 εκατομμυρίων Ουκρανών με την βοήθεια της Δύση!

Μπορούμε να επιστρατεύσουμε μέχρι 5,5 εκατομμύρια Ουκρανούς, φοιτητές, άνδρες, γυναίκες για να αντιμετωπίσουμε την Μόσχα, είπε ενώ στο ερώτημα ποιός θα τους εξοπλίσει η απάντηση ήταν, η Δύση.

Η οποία Δύση έχει αρχίσει να εξαντλείται και μπαίνει στην εσωστρέφεια των εσωτερικών κοινωνικών αναταραχών λόγω ακρίβειας.

Σε πρώτη φάση μίλησε για επιστράτευση 700.000-1 εκατομμυρίου ως απάντηση στην ρωσική μερική επιστράτευση χωρίς και πάλι να απαντά πως θα εξοπλιστούν ακόμα και αυτοί.

Στο twitter αναλυτές παρατήρησαν ότι βρίσκεται μάλλον σε πανικό γιατί ανέφερε ότι η δεξαμενή επιστράτευσης είναι 40 εκατομμύρια Ουκρανοί αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι πάνω από 25 αυτοί που βρίσκονται πλέον υπό τον έλεγχο του Κιέβου.