Επίθεση χάκερς με «μήτρα» το Predator καταγγέλλει η τέως υπουργός Όλγα Γεροβασίλη: Της άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό

«Δέχομαι επίθεση και στα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης»

Επίθεση από χάκερς καταγγέλλει ότι δέχθηκε η τέως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη με «μήτρα» το λογισμικό παρακολούθησης Predator και μάλιστα της πήραν χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Επιπλέον, η Όλγα Γεροβασίλη δηλώνει ότι είναι σε εξέλιξη ηλεκτρονική επίθεση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της.

Η ίδια συνδέει την επίθεση από τους χάκερς με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων «υπό το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator» για το οποίο η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι:

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες», δήλωσε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη.

Όπως αναφέρει, «ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης».