Επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα: Τι είπε ο πατέρας της 34χρονης – Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Δεχόταν απειλές η 34χρονη; Φύλλο και φτερό το κινητό της και οι λογαριασμοί στα social media
Δεχόταν απειλές η 34χρονη; Φύλλο και φτερό το κινητό της και οι λογαριασμοί στα social media

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η επίθεση με βιτριόλι δέχθηκε 34χρονη από άλλη γυναίκα τη στιγμή που το θύμα κατευθυνόταν στην εργασία της στην Καλλιθέα.

Την άκρη του νήματος στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο αναζητούν οι αρχές. Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη κοπέλα;

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι το πρωί της Τετάρτης – την ώρα που κατευθυνόταν στην εργασία της στην Καλλιθέα – σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ωστόσο και οι δικοί της άνθρωποι, η οικογένειά της βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν όλο αυτό που συνέβη από τη μία στιγμή στην άλλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι από την ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε δημόσιο νοσοκομείο και σε ειδική μονάδα για εγκαυματίες.

Πατέρας 34χρονης: «Δεν είχε καμία κόντρα»

Ο πατέρας της 34χρονης, που μένει στην Αμφιλοχία, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε έτσι ξαφνικά την οικογένειά του. Μάλιστα, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ισχυρίζεται ότι το παιδί του δεν είχε καμία κόντρα με κανέναν.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση. Από τη δουλειά της μας πήραν τηλέφωνο ότι είναι χτυπημένη στο πρόσωπο, τώρα τι άλλο είναι δεν ξέρουμε τίποτα» είπε ο πατέρας της κοπέλας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star. «Δεν είχε καμία κόντρα, κανένα πρόβλημα, τώρα τι σοι άνθρωπος ήταν αυτός και γιατί το έκανε άγνωστο, ας τα βρει η αστυνομία», κατέληξε.

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Τα πρώτα στοιχεία από τα βίντεο και οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων δείχνουν ως δράστη της επίθεσης μια άλλη γυναίκα, η οποία πλησίασε την 34χρονη φορώντας μάσκα. Της πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η μαυροφορεμένη δράστης φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στην 34χρονη έξω από το ασανσέρ του κτιρίου.

Αυτόπτης μάρτυρας

«Η γυναίκα ήταν σε κατάσταση πανικού. Έκλαιγε και φώναζε, ήταν πολύ ταραγμένη», σημείωσε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας σε δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας την ίδια ώρα ότι τα ρούχα που φορούσε μετά την επίθεση ξεκίνησαν να λιώνουν και να κολλούν πάνω της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες του κτιρίου όπου έγινε η επίθεση, όπου εκτιμάται ότι έχει καταγραφεί η είσοδος και η έξοδος της δράστιδος αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι διαφωτιστικά.

Τι είπε στους άνδρες της ΕΛΑΣ το θύμα μέσα από την ΜΕΘ

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ είχαν μια ολιγόλεπτη συνάντηση με το θύμα στη ΜΕΘ, ωστόσο δεν μπόρεσε να βοηθήσει τις έρευνες σε πρώτη φάση, καθώς βρίσκονταν ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα Η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκέστηκε να πει ότι η επίθεση έγινε από γυναίκα που φορούσε σκούρα ρούχα και μάσκα στο πρόσωπο και ότι την αιφνιδίασε, καθώς πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, καθώς εκείνη πήγαινε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας όπου εργάζεται.

Στην ερώτηση των αστυνομικών εάν γνώριζε τη δράστιδα, η απάντηση ήταν αρνητική. Η 33χρονη ανέφερε ότι της ήταν άγνωστη, ενώ απάντησε ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί κάποιον ή κάποια που θα μπορούσε να ήθελε να της κάνει κακό.

Η Αστυνομία παίρνει καταθέσεις από το στενό προσωπικό, οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το κίνητρο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια τέτοια αποτρόπαιη πράξη.