Φτιάξε την καλύτερη Λαγάνα με σιμιγδάλι

Φτιάξε μια ζεστή παραδοσιακή λαγάνα με σιμιγδάλι. Πρέπει να την δοκιμάσετε και να την απολαύσετε μαζί με τον υπέροχο ταραμά και λίγες ελιές . Την Kαθαρά Δευτέρα η τα κούλουμα τα περνάμε οικογενειακά πετώντας τον χαρταετό και απολαμβάνουμε τα παραδοσιακά έθιμα του τόπου μας.

Υλικά για 2 λαγάνες:

900 γρ αλεύρι ( 900 gr Flour )

100 γρ σιμιγδάλι ( 100 gr semolina )

550 γρ νερό ( 550 gr water )

2 Ξηρές μαγιές ( 2 dry yeast )

100 γρ σουσάμι ( 100 gr Sesame )

100 γρ Ηλιέλαιο ( 100 gr san flower oil )

2 κτσ ξύδι βαλσάμικο ( 2 tbsp vinegar balsamic )

2 κτσ αλάτι ( 2tbsp salt )

1 κτσ ζάχαρη (1 tbsp sugar )

Για το άλειμμα ( on the dough ) 2 κτσ ζάχαρη (2 tbsp sugar )

100 γρ νερό ( 100gr water )

Αρκετό σουσάμι (a lot of sesame )