Γάζι – πυροβολισμοί: Του πέρασε ξυστά η σφαίρα και του τρύπησε την κουκούλα (βίντεο)

Γάζι - πυροβολισμοί: Του πέρασε ξυστά η σφαίρα και του τρύπησε την κουκούλα

Δείχνει την γαζωμένη από σφαίρες ζακέτα του. Μία από τις σφαίρες που έπεσαν μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο του Γαζίου του τρύπησε την κουκούλα. Όπως περιγράφει ο κάτοικος… γλίτωσε από τύχη.

Έριχνε με 9αρι στη μέση του δρόμου – Το προφίλ του δράστη και η αναπαράσταση της συμπλοκής (vid)
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή κατηγορείται ο 35χρονος δράστης του αιματηρού επεισοδίου στο Γάζι του δήμου Μαλεβιζίου – Ο καταιγισμός των πυροβολισμών θα μπορούσε να προκαλέσει μακελειό – Το χρονικό των κινήσεων και του 35χρονου δράστη και η αναπαράσταση της συμπλοκής

“Ένιωσα ένα τράβηγμα στην κουκούλα σαν κάποιος να με τράβηξε” λέει χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με συγγενή του 22χρονου που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, ο νεαρός έχει υποστεί δύο τραύματα εκ των οποίων το ένα είναι διαμπερές στον μηρό και το άλλο σταμάτησε στο κόκκαλο το οποίο και έσπασε.

Η ανησυχία και η αντίδραση των κατοίκων έπειτα από την αστυνομική επιχείρηση η οποία συνοδεύτηκε από καταιγισμό πυροβολισμών έχει να κάνει με την ώρα και το μέρος στο οποίο αποφάσισαν οι αστυνομικές αρχές να επιχειρήσουν να συλλάβουν τον 35χρονο ο οποίος τελικά οπλοφορούσε…
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 35χρονου άνδρα ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.