ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ

Όπως για το Σιωνισμό έτσι για το Ισλάμ πιστεύω πως υπάρχει παντελής άγνοια στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο και δυστυχώς οι πλείστοι νομίζουν πως είναι μια ακόμη μονοθεϊστική θρησκεία όπως κι άλλες την οποία θα πρέπει να σεβόμαστε. Το Ισλάμ όμως, όχι μόνο δεν είναι μια ακόμη μονοθεϊστική θρησκεία, αλλά θεωρεί πως είναι η μόνη πραγματική θρησκεία για αυτό επιδιώκει τον εξισλαμισμό όλων των μη μουσουλμάνων ανά τον κόσμο.

Πιστεύουν πως κανείς δεν πρέπει να πεθαίνει ως μη μουσουλμάνος καθότι αμαρταίνει, εφόσον ζει ως άπιστος (καφίρ). Είτε λοιπόν θα πρέπει να ασπαστεί το Ισλάμ, είτε να γίνει δούλος τους, πληρώνοντας τον ετήσιο κεφαλικό φόρο “ζτίζγια”, είτε θα πρέπει να πεθάνει για να σταματήσει να είναι αμαρτωλός. Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που προσφέρει στους άπιστους.

Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία ειρήνης, ανοχής και αγάπης. Είναι θρησκεία υποταγής. Είναι θρησκεία πολεμοχαρής. Είναι στην φύση του να κυριαρχεί και όχι να κυριαρχείται, να επιβάλλει τον νόμο του σε όλα τα έθνη και να επεκτείνει τη δύναμή του σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κατά το Ισλάμ ο ισλαμικός νόμος της σαρία πρέπει να επιβληθεί στους πάντες και να καθοδηγά την καθημερινότητά τους. Η οργάνωσή τους είναι αφοσιωμένη στην οργάνωση ενός Μεγάλου Τζιχάντ δηλ. ενός Ιερού Πολέμου, (υπάρχει και το μικρό τζιχάν) για να καταστρέψει τον Δυτικό Πολιτισμό χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του σαμποτάζ και η θρησκεία του Αλλάχ να καταστεί νικηφόρα. Γιατί ο Αλλάχ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα.

Ο Μωάμεθ θεωρείται αλάθητος και παντοδύναμος και τίποτα δεν γίνεται χωρίς τη θέλησή του. Οι συμπεριφορές του αποτελούν πρότυπο συμπεριφοράς κι η μίμησή τους θεωρείται μεγάλη τιμή. Αν για παράδειγμα ο Μωάμεθ παντρεύτηκε κοριτσάκι εννέα ετών (είχε βεβαια συνολικά εννέα γυναίκες, πέραν βέβαια από τις αιχμάλωτες και τις δούλες) τότε νομιμοποίειται και ο κάθε γερο-ξεκουτιάρης πιστός να τον μιμηθεί. Όλα δηλαδη γίνονται “καλά και άγια” σύμφωνα με το Κοράνι κι όσοι πεθαίνουν για την πίστη τους ως ιεροπολεμιστές δηλ. ως τζιχαντιστές, πηγαίνουν στον παράδεισο. Εκεί αμείβονται με τις ηδονές της ζωής σε έναν υλικό παράδεισο με τα 72 ουρί (τις παρθένες)

Το Ισλάμ μπορεί να θεωρείται θρησκεία στην ουσία όμως αποτελεί τρόπο ζωής και διακυβέρνησης με την υπακοή να είναι το κυρίαρχό της στίγμα και στοιχείο. Θα πρέπει επίσης να υπογραμμιστεί πως στο Ισλάμ ενυπάρχει και το ισχυρό στοιχείο τού ρατσισμού. Είναι επίσης ένα πατριαρχικό μισογυνιστικό σύστημα στο οποίο οι γυναίκες λειτουργούν ως “φαντάσματα” έχοντας αξία λιγότερη από αυτή ενός καθαρόαιμου αραβικού αλόγου! Τελικά μόνο θρησκεία ανοχής κι αγάπης, δεν είναι όπως διατείνεται.

Είναι θρησκεία υποταγης που επιδιώκει, με την βία να εξισλαμίσει τους μη μουσουλμάνους πολεμώντας τους με κάθε μέσο και με την κάθε ευκαιρία, όπως συμβαίνει στις μέρες μας.Το Ισλάμ είναι μια θεωρία κατάκτησης. Ενας θεοκρατικός φασισμός που επιβάλλεται. ΚΑΛΟΣ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ

Και κάπου εδώ έρχονται οι οργανώσεις ΜΚΟ τα ΜΜΕ κι οι ανθελληνες και σταδιακά και πολύ μεθοδικά, από την “προσωρινή φιλοξενία” και αντιμετώπιση τους ως “ταλαίπωρους” προσφυγες να μας τους επιβάλλουν με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων να μην αντιλαμβάνεται τι ακριβώς έρχεται από τους “στοκ ανθρώπους” της νέας εποχής αφού γι αυτα που επιδιώκουν η κάνουν στην Ελλαδα, δεν γνωρίζουν ουτε το ένα πέμπτο. Τον καπνό τον βλέπουν, αλλά στα ιερά και όσια της Ελλάδας και των παιδιών τους που καίγονται πέρα βρέχει.

Επειδή λοιπόν μισει ότι χριστιανικό η εβραιομασονία βάλθηκε τα αναλώσιμα της τους Τζιχαντιστές να τους αναγεννήσει. Γι αυτό η λ.θρομετανάστεύση βαπτίστηκε προσφυγιά και μετανάστευση βάζοντας τους να παίζουν τα αθώα θύματα χωρίς να φαίνεται αυτή ως ο εγκέφαλος όλων των κακών που γίνονται.

Έτσι το καλοκουρδισμένο σχέδιο της μαζικής μουσουλμανικής εποικίσεως, εξακολουθεί να λειτουργεί εις βάρος των λαών της Ευρώπης και πρωτίστως της Ελλάδος μας με όλους αυτούς που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να την καταστρέψουν. Αυτά που ειδαμε στην Γαλλία και βλέπουμε και τώρα θα γίνουν σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στις χώρες που ακολουθούν την πολιτική των ανοικτών συνόρων. Κάποιοι το κατάλαβαν και έλαβαν τα μέτρα τους, αλλά εδώ συνεχίζουν τις αηδίες περί ρατσισμού και ξενοφοβίας.

Κανιβαλισμοί όμως και ακρότητες δεν έχουν θεση αλλά ούτε και συνάδουν με τον υπόλοιπο, σώφρων κόσμο και κυρίως με την νοοτροπία, και τα πιστεύω της χώρας μας. Ας διαβάσουν οι άσχετοι λίγη ελληνική ιστορία και την ελληνική επανάσταση. Κι οχι φυσικά από τα βιβλία του τουρκικού υπουργείου παιδείας που δεν αναγνωρίζει τις γενοκτονίες που υπέστησαν οι Έλληνες.

Και τώρα μιά φυτιλιά αρκεί να γίνει η Αθήνα παρανάλωμα. Και θέλω να δω που θα τρέχετε να κρυφτείτε όλοι εσείς οι επιδοτούμενοι ανθρωπιστές όταν σας κυνηγάνε οι κατατρεγμένοι που υποστηρίζετε και λέτε εμάς γραφικούς, φασίστες, ρατσιστές και όποιον άλλον επιθετικό προσδιορισμό κατεβαίνει στο κλούβιο σας κεφάλι. Και δυστυχώς θα την πληρώσουμε κι εμείς, που έχουμε πέντε δράμια μυαλό στο κεφαλι μας και βλέπουμε πέρα από το σήμερα και πίσω από την κουρτίνα.