Grimes: Η εκκεντρική πρώην του Έλον Μασκ με τατουάζ που μοιάζει βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας (φωτό

Grimes: Η εκκεντρική πρώην του Έλον Μασκ με τατουάζ που μοιάζει βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας

Ήταν ζευγάρι από το 2018 και απέκτησαν δύο παιδιά, έναν γιο με όνομα X Æ A-Xii και μια κόρη με όνομα Exa Dark Sideræl

Η ποπ μουσικός και πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, Grimes αποκάλυψε το τεράστιο τατουάζ που έκανε στο πόδι και το μηρό της.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως θα ήθελε να υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκτήσει «αυτιά ξωτικού», μοιράστηκε μια φωτογραφία του εντυπωσιακού τατουάζ της με κόκκινο μελάνι στα Insta stories της, με την δημιουργό του, να δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, όπως μπορεί να δει κανείς, το σχέδιο παραπέμπει σε εικόνες επιστημονικής φαντασίας, με οδοντωτές, αγκαθωτές προεξοχές σε σχέδια καθρέφτη.

Το τατουάζ ξεκινά ακριβώς πάνω από τον αστράγαλό της και συνεχίζει αρκετά πάνω από το γόνατό της, στο μηρό της.

Αν και είναι αρκετά αφηρημένο, θα μπορούσε να πει κανείς πως έχει μια ζωώδη εμφάνιση, χάρη στις άκρες που θυμίζουν νύχια. Το τμήμα του τατουάζ στον μηρό της έμοιαζε επίσης με οστέινο φτερό νυχτερίδας, αν και αρκετά στιλιζαρισμένο.

Το αποτέλεσμα πάντως, φαίνεται πως ενθουσίασε την Grimes, η οποία έγραψε στην ανάρτησή της στα Insta stories της: «V nice v nice. Θα βγάλω μια καλύτερη φωτογραφία όταν θα είμαι ελεύθερη».

Grimes: Η εκκεντρική πρώην του Έλον Μασκ με τατουάζ που μοιάζει βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας

Η Grimes πάντως, τον τελευταίο καιρό, έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να τροποποιεί στο σώμα της.

Υπενθυμίζεται πως η Grimes με τον Έλον Μασκ ήταν ζευγάρι από το 2018 και απέκτησαν μάλιστα δύο παιδιά, έναν γιο με το όνομα X Æ A-Xii και μια κόρη με το όνομα Exa Dark Sideræl. Ωστόσο, ο γιος τους έχει το το παρατσούκλι X και η κόρη τους το Y.