Η νίκη Τραμπ είναι νίκη των ελεύθερων ανθρώπων

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 οι πολίτες των ΗΠ δεν ψήφιζαν απλά για τον Πρόεδρο τους αλλά ψήφιζαν για τον ηγέτη του ελεύθερου κόσμου.  

Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων επί της ουσίας μέσα από μια πρωτοφανή στα χρονικά πόλωση έπρεπε να απαντήσει σε ένα βασικό ερώτημα «Ποιόν προτιμάτε για Πρόεδρο των ΗΠΑ;  Tον Ντόναλτ Τραμπ που τα πήγε άριστα στην οικονομία ή τον Ντόναλντ Τραμπ που δεν τα πήγε τόσο καλά στην διαχείριση του κινεζοίου»… απάντησε δυναμικά τον πρώτο και αν εξαιρέσουμε σύμφωνα με τα αποτελέσματα μερικών πολιτειών (βλ. ΑΡΙΖΟΝΑ-ΑΖ) λογικές «παραφωνίες» και αλλαγή χρώματος σε σχέση με τις εκλογές του 2016, η καρδιά της Αμερικής νίκησε.

Η οικονομία είναι αυτή που κινεί τα νήματα στο κέντρο του καπιταλισμού τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι δομήθηκε ένα ολόκληρο σύστημα τους τελευταίους αιώνες και πάνω σε αυτό εκπαιδεύτηκαν γενεές γενεών ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να κάνουν πολέμους για το ποιό οικονομικό σύστημα θα ακολουθήσουν και να ζήσουν με αυτό, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν πόλεμο για να ελέγχουν την ψυχή και το νου των υπολοίπων ανθρώπων… με το μήνυμα εξάλλου αυτό διεκδίκησε την ψήφο των συμπολιτών του ο 77χρονος πρ. αντιπρόεδρος των ΗΠ Τζο Μπάϊντεν… «Είμαστε σε μάχη για την ψυχή του Έθνους» και αυτό την κατάλληλη στιγμή δεν το επέτρεψε  Ο Πανάγαθος Θεός και το έχει ξανακάνει πολλές φορές στην ανθρώπινη ιστορία.

Ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠ Ντόναλτ Tζ. Τραμπ με την καθαρή πλέον στήριξη της πλειοψηφίας των Αμερικανών, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και η καθαρή του νίκη έδωσε ελπίδα στους ελεύθερους ανθρώπους. Η οικονομία νίκησε τον τρομοκράτη κινεζοϊο και εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο στάθηκαν στο πλευρό του.  

Ένα μείγμα ηγετικής ενέργειας και ομαδικής εργασίας περίπου τριών εκατομμυρίων εθελοντών, ενεργοποίησε τα εκρηκτικά που είχαν μπει το 2016 και γκρέμισαν μια για πάντα τις θεωρίες συνωμοσίας που τις διασπείρουν οι τρομολάγνοι και που τις χρεώνουν μετά στους αντιπάλους τους γιατί απλά εξουσιάζουν κοινωνικά δίκτυα και τα περισσότερα ΜΜΕ… ναι είναι οι δουλικοί υπάλληλοι αυτών που θέλουν την ψυχή κάθε Έθνους.

Η σιωπηρή πλειοψηφία δεν άντεξε, έβλεπε τη νοθεία να έρχεται, σηκώθηκε από τον καναπέ της και απάντησε στους προβοκατόρικους βανδαλισμούς και τις λεηλασίες, σε όσους την κουνούσαν το δάκτυλο στο δρόμο, στα πανεπιστήμια στις οθόνες των τηλεοράσεων στους υποτακτικούς του βρώμικου συστήματος, στα παραδομένα μυαλά.  

Είναι αλήθεια, όλοι αυτοί που ψήφισαν στις 3 Νοεμβρίου σίγουρα δεν ξέρουν που βρίσκεται το ύψωμα 731, η Γευγελή, το Μπαλουκλί, η Καππαδοκία, η Παναγία Σουμελά, το Καστελόριζο και τα Βαρώσια. Το ίδιο άσχετοι είναι οι Βουλευτές και οι Γερουσιαστές που έχουν εκλεγεί, αλλά η Γεωστρατηγική δυναμική στην ΝΑ Μεσόγειο και το υπερατλαντικό και Ευρωπαϊκό ενεργειακό «μομέντουμ», σε συνδυασμό με τα κοινά συμφέροντα πολλών γειτόνων μας, επιτρέπει στην Ελλάδα να κινηθεί ώστε να διασφαλίσει με αξιοπρέπεια τα συμφέροντα του Ελληνισμού για τις επόμενες δεκαετίες.

Αρκεί να κάνει τις σωστές κινήσεις, χωρίς να σκύψει το κεφάλι και χωρίς να παραδώσει την καρδιά του Έθνους σε κανέναν, αντίθετα να την ενδυναμώσει και να την καθαρίσει, να την κρατήσει ελληνική και πατριωτική.

Επιτέλους, να μην αντιγράφουμε μόνο το Χέλογουιν και το Χάπι Χόλιντεις… το αντίχριστο «Χόλιγουντ» και τον κάθε «τζουκ μποξ» ψευδοαναλυτή και ψευδοπροφήτη των «αμαρτωλών τηλεπαραθύρων».

Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της νίκης των ελεύθερων ανθρώπων της Αμερικής και ο λαμπερός ήλιος των νικητών ας φωτίσει και το δικό μας ιστορικό μονοπάτι σε αυτές τις σκοτεινές εποχές. Η νίκη Τραμπ ήταν νίκη των ελεύθερων ανθρώπων.

Καλά Χριστούγεννα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το fornews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Ανδρέας Ι. Ζαπουνίδης είναι Σύμβουλος Ασφάλειας, Community Liaison Consultant  εταιρειών Ενέργειας και Αμυντικής Βιομηχανίας, Απόφοιτος του New Jersey University I.O. 

Ανδρέας Ζαπουνίδης