Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανακοίνωση του Κρήτη TV και τα “καρφιά” για την Αθήνα

Η Ιωάννα Μαλέσκου INSTAGRAM / @IMALESKOU
Η Ιωάννα Μαλέσκου INSTAGRAM / @IMALESKOU

Το Κρήτη TV αποχαιρετά την Ιωάννα Μαλέσκου, που προχωρά στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Η ανακοίνωση που “καίει” τα αθηναϊκά μέσα.


Φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου πια η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τη συνεργασία του με την πολυσυζυτημένη παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ξανθιά καλλονή που έχει πολλάκις χαρακτηριστεί ως η “Μενεγάκη της Κρήτης”, έκλεισε συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου για παρουσίαση εκπομπής, ενώ στο πλευρό της θα έχει και άντρες συμπαρουσιαστές, στους οποίους δεν έχει καταλήξει ακόμη ο σταθμός.

Η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Ιωάννας Μαλέσκου με το Κρήτη TV είναι, πάντως, οριστική, αφού το κρητικό κανάλι εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε γνωστή την αποχώρηση της παρουσιάστριας, ενώ της ευχήθηκε τα καλύτερα για τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα.

Ωστόσο, πέρα από τον αποχαιρετηστήριο χαρακτήρα της ανακοίνωσης, ο Διευθυντής Προγράμματος του Κρήτη TV, Γιώργος Καργάκης, εκφράζει στο κείμενό του και τη δυσαρέσκειά του προς τα αθηναϊκά μέσα, για το γεγονός ότι αναπαρήγαν το επόμενο βήμα της Ιωάννας Μαλέσκου, ενώ ήταν ακόμη σε ισχύ το συμβόλαιό της με το Κρήτη TV.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
“Η ΚΡΗΤΗ TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας της, αποδεσμεύοντας την στο τέλος αυτής της περιόδου, την Ιωάννα Μαλέσκου, κοινή συναινέσει και μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Της ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει τους στόχους της αφού οι ικανότητες, η προσωπικότητα και ο λόγος της ξεχωρίζουν στο ελληνικό τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Γρήγορα δε θα ανακοινωθούν οι νέοι συνεργάτες μας για την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι».

Πολύς όμως θόρυβος και εδώ είναι το θέμα μας, δηλαδή εν μέσω μιας ενεργούς συμβατικής επαγγελματικής σχέσης της Ιωάννας, εκθέτουν και δεν σέβονται μια άλλη εν λειτουργία εταιρεία και υποκινούν τα όποια θέματα τους με αλλοπρόσαλλες «κομπο–γιαννίτικες» ή άλλες ιδιοτελείς μεθόδους οι διευθύνσεις καναλιών της Αθήνας.

Το ‘’Gossip’’-ίστικο σύστημα τους όπως φαίνεται όλα τα χωρά.

Να το ξεκαθαρίσουμε: Η κάθε πρόταση συνεργασίας σε κάθε διακεκριμένο επαγγελματία όπως η Ιωάννα είναι θεμιτή και μάλιστα ιδιαιτέρως τιμητική για την ίδια.

Υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται με σεβασμό στην εύρυθμο λειτουργία της εταιρεία μας, προς τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και την εμπιστευτικότητα, την επαγγελματική δεοντολογία και όχι με όρους «κακοστημένων Τουρκο-παραγωγών – σήριαλ».

Εμείς στην Περιφέρεια έχουμε πολύ ψηλά την δεοντολογία και το σεβασμό στις ιεραρχήσεις μας. Και ξέρουμε και να την υπερασπιζόμαστε όταν χρειαστεί…

Είναι χαρακτηριστικό της ΚΡΗΤΗ TV, του κορυφαίου τηλεοπτικού περιφερειακού σταθμού αλλά και της Περιφερειακής Τηλεόρασης ότι παράγει αξιόλογα στελέχη και ότι στο σύνολο της υπερτερεί σε αξιοπιστία αλλά και σε τηλεθέαση (είναι πρώτη) αφού ξεπερνά το 25% της συνολικής τηλεθέασης (σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις- δλδ όσο δυο ή τρεις αθηναϊκοί σταθμοί μαζί)”.