Ηράκλειο: Κακοποιούσε σεξουαλικά την θετή του κόρη για δύο χρόνια – Η εξομολόγηση της 13χρονης στην καθηγήτρια της

Μία υπόθεση σοκ καλούνται να διερευνήσουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου με θύμα ένα 13χρονο κορίτσι και δράστη έναν 46χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν το 13χρονο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στην καθηγήτρια του ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει μία φίλη της.

Το κορίτσι φέρεται να είπε στην εκπαιδευτικό ότι φίλη της κακοποιείται σεξουαλικά όμως όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια η ιστορία αυτή δεν ήταν πραγματική. Στην πραγματικότητα το κοριτσάκι που κακοποιούνταν σεξουαλικά ήταν η ίδια!

Η καθηγήτρια ως όφειλε, ενημέρωσέ την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές και έτσι ο 46χρονος ο οποίος είναι και πατριός της 13χρονης, συνελήφθη χθες (26/9) από τους αστυνομικούς του Β τμήματος Ηρακλείου.

Όπως καταγγέλλεται ο 46χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι από το καλοκαίρι του 2020 μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου φέτος καθώς όπως αναφέρεται, με τη χρήση βίας την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, η τελευταία κακοποίηση φέρεται να έγινε την ημέρα που η μητέρα της ανήλικης είχε μεταφερθεί στο μαιευτήριο για να γεννήσει!

Σημειώνεται ότι η μητέρα της 13χρονης και ο 46χρονος έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, με το δεύτερο να έρχεται στον κόσμο, πριν από λίγες ημέρες ενώ συνολικά η μητέρα της ανήλικης έχει πέντε παιδιά!

Η υπόθεση έχει σοκάρει τη μικρή κοινωνία της περιοχής όπου ζει το κορίτσι με τον 46χρονο πλέον να βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ενώ η 13χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.