Κρήτη: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο νεαρός μετά τη βουτιά στο Ενετικό Λιμάνι

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο νεαρός μετά τη βουτιά στο Ενετικό Λιμάνι
Δίνει μάχη για τη ζωή του ο νεαρός μετά τη βουτιά στο Ενετικό Λιμάνι

Με πολύ σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο Ηράκλειο ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας περίπου 24 ετών, ο οποίος βούτηξε μαζί με την παρέα του στα νερά του Ενετικού Λμανιού των Χανίων τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όμως, ο 24χρονος, για κακή του τύχη, έπεσε πάνω στα βράχια δίπλα από τον λιμενοβραχίονα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί να μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων και κατόπιν στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το parakritika.gr όλα συνέβησαν περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα, όταν ο 24χρονος από την Θεσσαλονίκη -ο οποίος βρισκόταν για διακοπές με την παρέα του στα Χανιά- αποφάσισε να βουτήξει μαζί με τους φίλους του στο Ενετικό Λιμάνι, ολοκληρώνοντας την… νυχτερινή του διασκέδαση.

Ενώ οι φίλοι του βούτηξαν χωρίς πρόβλημα, ο ίδιος έπεσε πάνω στα βράχια. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσφέρουν τις α’ βοήθειες και να κάνουν ότι καλύτερο μπορούσαν για τον νεαρό.

Ο νεαρός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα, αδυνατώντας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να κινηθεί από τον θώρακα και κάτω. Νοσηλεύεται στο Ηράκλειο και δίνει πλέον τη δική του μάχη, καθώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι την δεύτερη ημέρα των διακοπών του.