Κρήτη: Νεαρός πνίγηκε στο Αγιοφάραγγο

Νεαρός πνίγηκε στο Αγιοφάραγγο
Νεαρός πνίγηκε στο Αγιοφάραγγο

Παρά την άμεση κινητοποίηση των αρχών ο φοιτητής ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινότητα του Πανεπιστημίου Κρήτης η είδηση του θανάτου του 23χρονου φοιτητή που άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα.

Ο νεαρός που καταγόταν από την Πελοπόννησο, σπούδαζε στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή του Αγιοφάραγγου, κοντά στη Μονή της Οδηγήτριας.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν λουόμενοι αντιλήφθηκαν πως ο νεαρός άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα ειδοποίησαν τις αρχές, ενώ καταβλήθηκαν προσπάθειες να ανασυρθεί στην ακτή και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από γιατρό που συμπτωματικά βρισκόταν στο σημείο.

Στο Αγιοφάραγγο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της ΕΜΑΚ, λόγω του δύσβατου της περιοχής προκειμένου να παράσχει συνδρομή, δυστυχώς, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο 23χρονο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος λάτρευε τη θάλασσα και η αγάπη του αυτή ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες μετέτρεψαν τη θάλασσα σε υγρό τάφο για τον νεαρό φοιτητή.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του που ενημερώθηκαν για το χαμό του δικού τους ανθρώπου λίγες ώρες μετά το συμβάν ενώ βρίσκονται μακριά από την Κρήτη. Το μέγεθος της τραγωδίας γίνεται μεγαλύτερο καθώς ο άτυχος Γιώργος ήταν μοναχοπαίδι.

ΠΗΓΗ:cretalive