Με ατζέντα την επόμενη μέρα του τουρισμού

θέματα που αφορούν τον τουρισμό στο νησί και ειδικά την επόμενη μέρα του τουρισμού στην Ελλάδα και την Κρήτη
θέματα που αφορούν τον τουρισμό στο νησί και ειδικά την επόμενη μέρα του τουρισμού στην Ελλάδα και την Κρήτη

Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης για τη σχέση της πανδημίας με τον τουρισμό στην Κρήτη

Τα θέματα που αφορούν τον τουρισμό στο νησί και ειδικά την επόμενη μέρα του τουρισμού στην Ελλάδα και την Κρήτη, συζήτησαν χθες κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας του Προέδρου των Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκου Χαλκιαδάκη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις και παράλληλα συζήτησαν τρόπους συνεργασίας, τόσο για ζητήματα προβολής του νησιού, μετά την πανδημία όσο και θέματα που άπτονται της υγειονομικής προστασίας και κάλυψης, εργαζομένων στον τουρισμό και επισκεπτών.

Για το λόγο αυτό στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν και κατέθεσαν προτάσεις, απόψεις και στοιχεία οι γιατροί Λάμπρος Βαμβακάς, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής και  Γεωργία Μηλάκη, Εντεταλμένη σύμβουλος για τη διασύνδεση Περιφέρειας με εθελοντικές οργανώσεις και συνεργαζόμενους φορείς και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Μανόλης Μανούσος.

«Πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί το πρόβλημα και το θέμα σχετίζεται άμεσα με την υγεία. Ελπίζουμε με την βοήθεια του κράτους αλλά και της Περιφέρειας, να ανταπεξέλθουμε, να είμαστε ο πρώτος προορισμός που θα ανοίξει και να έχουμε τουριστική κίνηση», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Χαλκιαδάκης.