Μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει τη δολοφονία ενός βουλευτή και ενός υπουργού

ΝΔ: «Μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει τη δολοφονία ενός βουλευτή και ενός υπουργού»
ΝΔ: «Μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει τη δολοφονία ενός βουλευτή και ενός υπουργού»

Η Νέα Δημοκρατίας ζητάει την διαγραφή μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ζήτησε την δολοφονία ενός βουλευτή, αλλά και ενός υπουργού. 

«Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ! Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της δήλωσης και τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου. Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της», καταλήγει.

Στο στόχαστρο του μέλους της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Σε σχόλιό του στο Twitter έγραψε «δυστυχώς άφησε μερικούς πίσω η 17Ν (Άδωνι, Μπογδάνο κτλπ)».