Ν.Τραμπ: «Τρομοκρατική οργάνωση για τις ΗΠΑ οι ΑΝΤΙFA» – Έκανε αυτό που δεν έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή το 2008!

Ν.Τραμπ: «Τρομοκρατική οργάνωση για τις ΗΠΑ οι ΑΝΤΙFA» - Έκανε αυτό που δεν έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή το 2008!
Ν.Τραμπ: «Τρομοκρατική οργάνωση για τις ΗΠΑ οι ΑΝΤΙFA» - Έκανε αυτό που δεν έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή το 2008!

Πόλεμο κήρυξε σε ακροαριστερούς και ANTIFA ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ μέσω δύο διαδοχικών του αναρτήσεων στο Twitter. Στην πρώτη δίνει συγχαρητήρια στην Εθνοφρουρά για την αποτελεσματική καταστολή των ακροαριστερών διαδηλωτών ενώ στο δεύτερο αναφέρει πως το κράτος των ΗΠΑ από δω και πέρα θα χαρακτηρίζει τους «Antifa» ως τρομοκρατική οργάνωση!

Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει και στην Ελλάδα με τα Δεκεμβριανά του 2008, όταν οι συγκεκριμένοι πολιτικοί πυρήνες κατάφεραν με την βία και άλλαξαν με αφορμή τον θάνατο Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, την πολιτική ατζέντα, προκάλεσαν ολική αποδιοργάνωση της χώρας, πρόωρες εκλογές, έλευση του Γ.Α.Παπανδρέου στην εξουσία και τα Μνημόνια με το ΔΝΤ.

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2008 από τους ακροαριστερούς και τους ANTIFA.

Αναλυτικά ο Αμερικανός ηγέτης έγραψε για την δράση της Εθνοφρουράς πως: «Άλλες Πολιτείες που διοικούνται από τους Δημοκρατικούς θα πρέπει να εξετάσουν το συνολικό κλείσιμο των ακροαριστερών οργανώσεων στη Μινεάπολη χθες το βράδυ. Η Εθνική Φρουρά έκανε εξαιρετική δουλειά και θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί σε άλλες Πολιτείες πριν είναι πολύ αργά!»