Όλα τα είχε ο “μπαξές” … κάνναβη, ηρωίνη, πιστόλι!

Κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια ηρωίνης, 2 δενδρύλλια κάνναβης, πιστόλι, 142 φυσίγγια
Κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια ηρωίνης, 2 δενδρύλλια κάνναβης, πιστόλι, 142 φυσίγγια

Τρεις συλλήψεις – Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερα από 23 γραμμάρια ηρωίνης, 2 δενδρύλλια κάνναβης, πιστόλι, 142 φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τρία άτομα (δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός) κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες από αστυνομικούς της Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο αλλοδαπός να προμηθεύει ποσότητα ηρωίνης μια Ελληνίδα και συνελήφθησαν. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 10,4 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο.

ναρκωτικά

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του αλλοδαπού και σε σπίτι ακόμα ενός Έλληνα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

12,8 γραμμάρια ηρωίνης,

2 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες,

πιστόλι με γεμιστήρα,

142 φυσίγγια,

σπαθί με μεταλλική θήκη,

4 μαχαίρια,

2 σιδερένιες λόγχες,

2 σιδερογροθιές   

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

όπλο

πηγη