«Όλοι δέρνουμε τις γυναίκες μας»: Οργή από τη δήλωση θείου του δολοφόνου της Τζεβριέ

Όλοι δέρνουμε τις γυναίκες μας
Όλοι δέρνουμε τις γυναίκες μας

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο θείος του δολοφόνου της Τζεβριέ στην Αλεξανδρούπολη.

Την οργή όλων στο δικαστήριο προκάλεσε η δήλωση του θείου του δολοφόνου της Τζεβριέ, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «μην ξεγελιόμαστε, όλοι δέρνουμε τις γυναίκες μας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο δικαστήριο ο θείος του γυναικοκτόνου είπε: «εννοείται ότι όλοι δέρνουμε τις γυναίκες μας. Δεν είπαμε να τις σκοτώσουμε, αλλά τις δέρνουμε, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας». Την αποκάλυψη έκανε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου.

Η εξοργιστική αυτή ομολογία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση όχι μόνο του προεδρείου αλλά και του ακροατηρίου, με τον πρόεδρο μάλιστα να απαντά πως «είστε τυχερός που σήμερα δεν κάθεστε στη θέση του κατηγορούμενου, αλλά αν ξαναμάθω ότι δείρατε τη γυναίκα σας θα καθίσετε στη θέση του κατηγορούμενου».

Στον δολοφόνο επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Η δίκη για τη γυναικοκτονία διήρκησε 9,5 ώρες και ο δράστης στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο άνδρας σκότωσε κυριολεκτικά στο ξύλο την άτυχη Τζεβριέ, η οποία νοσηλεύτηκε αλλά μετά από τέσσερις μέρες κατέληξε. Όταν πήγε μάλιστα στο νοσοκομείο, ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι η γυναίκα του έπεσε από τις σκάλες. Οι γιατροί που την εξέτασαν είδαν πως τέτοια χτυπήματα μόνο από τροχαίο προκαλούνται ή από ξυλοδαρμό.