Πέθαναν και Έλληνες μετά το υποχρεωτικό εμβόλιο και το απέκρυψαν – 42.507 σε όλη την Ευρώπη – Όλες οι παρενέργειες

Τι αναφέρει ο ΕΟΦ για τις παρενέργειες του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Στη δημοσιότητα -μετά από ένα χρόνο- έδωσε επιτέλους ο ΕΟΦ τη λίστα από τις παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορωνοϊού. 

Από όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊό έως τις 26 Δεκεμβρίου 2021, έγιναν 14.485 αναφορές για εικαζόμενες αλλά και για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες καθώς και 4.337 μη σοβαρές και μη διαβαθμισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες. Στην κατηγορία αναφορών με θανατηφόρο έκβαση, τα οποία εξετάζονται κατά προτεραιότητα από τον ΕΟΦ, έχουν ληφθεί 130 αναφορές.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι υποκαταγράφονται οι παρενέργειες των εμβολίων για τον κορωνοϊό, αφού μέχρι και ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη να συμπληρώνονται κίτρινες κάρτες διώκεται ποινικά.

Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι στην EudraVigilance, την ευρωπαϊκή βάση δεδομένων, μέχρι τις 26 Μαρτίου του 2022 είχαν καταγραφεί 42.507 θάνατοι και 3.984.978 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.843.512, σύμφωνα με το Vaccineimpact.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι ο ΕΟΦ επιβεβαιώνει ότι τα εμβόλια Covid-19 προκαλούν προβλήματα στην έμμηνο ρύση, κάτι που είχαμε αναφέρει στο pronews.gr, αλλά διέψευσαν οι «ειδικοί».

Διαβάστε αναλυτικά τις παρενέργειες των εμβολίων Covid-19, σύμφωνα με τον ΕΟΦ ΕΔΩ.

pronews.gr