Πέθανε «χωρίς αιτία» ο 38χρονος ράπερ «ΔΠΘ» (βίντεο)

Πέθανε «χωρίς αιτία» ο 38χρονος εμβολιασμένος ράπερ
Πέθανε «χωρίς αιτία» ο 38χρονος εμβολιασμένος ράπερ

Το όνομα του γνωστού ράπερ ήταν Μιχάλης Αντωνιάδης.

Τη θλίψη σκόρπισε η είδηση πως ο ράπερ «ΔΠΘ», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο Μιχάλης Αντωνιάδης, όπως ήταν το κανονικό του όνομα, έχοντας χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και τα προσωνύμια «Το Μαύρο Λούκι», «Δεύτερο Πρόσωπο Θλιμμένο» και «Δαίμονας Παιδί Θεού», έφυγε σε ηλικία 38 ετών.

Η σχέση του με την μουσική άρχισε το 1996 με τους Public Enemy, Cypress Hill και Body Count, με αποτέλεσμα μαζί με άλλα άτομα από την Ρόδο όπου έμενε να αρχίσουν να ασχολούνται πιο σοβαρά, με το πέρασμα του καιρού.

Έγινε πολύ γνωστός με τους «Ψυχόδραμα 07’».

Τα αίτια του θανάτου του, δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ την απώλειά του επιβεβαίωσαν άτομα της hip – hop σκηνής όπως ο «Εθισμός» και οι «Στίχοιμα».

Όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του παλιότερα:

«Ονόμασα τον εαυτό μου ΔΠΘ γύρω στο ’98 όπου ξεκίνησα να γράφω και τους πρώτους μου στίχους. Τότε εγώ και ένας ακόμα φίλος μου δημιουργήσαμε ένα πρώιμο ραπ σχήμα με όνομα Ψυχόδραμα. Αρχικά το ΔΠΘ δεν ήταν τίποτα άλλο από τα αρχικά των λέξεων μιας πρότασης (δεν παίζει θέμα=όλα καλά).

Στην πορεία θέλησα να δώσω μια πιο βαθιά έννοια και να γίνω πιο συγκεκριμένος, έτσι προέκυψε το “Δεύτερο Πρόσωπο Θλιμμένο”, επηρεασμένο από τη θεατρικότητα του όρου Ψυχόδραμα.

Συνέδεσα το όνομα αυτό με κάποιες πολύ προσωπικές – οικογενειακές καταστάσεις, αλλά και με την τάση μου να γράφω στίχους, κυρίως όταν ένιωθα αρνητικά συναισθήματα, όπως θλίψη, οργή, αδικία, εξ ου και το “θλιμμένο”. Το δεύτερο δήλωνε την θέση μου στο γκρουπ, αφού ήμασταν 2 αυτοί που γράφαμε και ερμηνεύαμε τους στίχους μας».