Ποια ξενοδοχεία στα Χανιά κέρδισαν βραβείο ποιότητας της TUI; Δες εδώ

Στην Κρήτη διακρίθηκαν 9 ξενοδοχεία, με 4 από αυτά να βρίσκονται στο Ηράκλειο, 2 στο Ρέθυμνο, 1 στον Άγιο Νικόλαο και 2 στα Χανιά
Στην Κρήτη διακρίθηκαν 9 ξενοδοχεία, με 4 από αυτά να βρίσκονται στο Ηράκλειο, 2 στο Ρέθυμνο, 1 στον Άγιο Νικόλαο και 2 στα Χανιά

Με τη νέα διάκριση ποιότητας που εισάγει για πρώτη φορά η TUI στην αξιολόγηση των ξενοδοχείων της, TUI Top Quality, διακρίθηκαν 34 ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Στην Κρήτη διακρίθηκαν 9 ξενοδοχεία, με 4 από αυτά να βρίσκονται στο Ηράκλειο, 2 στο Ρέθυμνο, 1 στον Άγιο Νικόλαο και 2 στα Χανιά, (το Hotel Pilot Beach και το Vantaris Palace)  τα οποία βρίσκονται στην περιοχή της Γεωργιούπολης στον Αποκόρωνα.

Η συγκεκριμένη αξιολόγηση των καλύτερων βασίζεται στα αποτελέσματα της έρευνας πελατών, ενώ ο τίτλος TUI Top Quality μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία, όχι περισσότερα από 250, τα οποία σημειώνουν σκορ ικανοποίησης τουλάχιστον 8,7 σε μια κλίμακα αξιολόγησης από το 0 έως το 10.

pilot1

Το Pilot Beach Resort βρίσκεται στην Βορειοδυτική ακτή της Κρήτης, στον κόλπο του Αλμυρού, κοντά στο όμορφο ψαροχώρι της Γεωργιούπολης ανάμεσα στα Χανιά και το Ρέθυμνο, μέσα σε τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, σε οικισμούς που διατηρούν ακόμα το παραδοσιακό κρητικό στοιχείο αλλά και χωριά με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.

Προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό της παράδοσης, της φιλοξενίας και της πολυτέλειας με τις ανέσεις ενός υπερσύγχρονου ξενοδοχείου.

pilot2

Με τους άνετους και ευρύχωρους χώρους καθώς και την μοναδική κρητική αρχιτεκτονική του, εκτείνεται σε μια περιοχή γεμάτη από ελαιώνες και δέντρα αβοκάντο, πάνω στην αμμώδη παραλία της Γεωργιούπολης, προσφέροντας μοναδική θέα στο Αιγαίο και τα Λευκά Όρη.

pilot3

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κρήτη και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε συνδυασμό με την γνωστή αυθεντική κρητική φιλοξενία.

vantaris1

Το Vantaris Palace είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων κτισμένο στη βόρεια και ανατολική πλευρά των Χανίων πάνω στη μεγαλύτερη σε μήκος παραλία της Κρήτης, στον Καβρό, και σάς υπόσχεται αξέχαστες διακοπές στην Κρήτη. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο κλασικού τύπου που αποτελείται από διόροφα κτίρια και ένα κεντρικό.

vantaris2

Ξεκινώντας πάνω από το δρόμο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου το πολυτελές Vantaris Palace καταλήγει στην απέραντη παραλία του Καβρού με τα κρυστάλλινα νερά και τη χρυσαφένια αμμουδιά 4 χιλιόμετρα από τη Γεωργιούπολη.

vantaris3

Η τοποθεσία του είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στους φυσιολάτρες καθώς συνδυάζει το βουνό, τη θάλασσα, την άγρια φύση και τοπία απαράμιλλης ομορφιάς όπως αυτό της λίμνης του Κουρνά που βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, έχει ενταχθεί στο δίκτυο Natura 2000 και αποτελεί προστατευόμενη Περιοχή Προστασίας Ορνιθοπανίδας.

Το Vantaris Palace χαρακτηρίζεται από την ειδικά μελετημένη διαρρύθμιση του ώστε να αναδεικνύεται στο μέγιστο από όλους τους χώρους του και από τα δωμάτια η ιδανική τοποθεσία του πάνω ακριβώς στη θάλασσα του Καβρού με την υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Δείτε τη λίστα με όλα τα ξενοδοχεία ΕΔΩ