Προβληματισμός στους καταναλωτές για τα προϊόντα «μαϊμούδες» που γέμισαν τις αγορές Ηρακλείου και Ρεθύμνου (vid)

Δίνουν και παίρνουν οι πωλήσεις απομιμητικών προϊόντων τόσο στο Ρέθυμνο όσο και στο Ηράκλειο, με την ΕΛΑΣ να προχωρά σε συλλήψεις 3 ατόμων στην κάθε πόλη. Αγανακτισμένοι οι πολίτες με το παρεμπόριο ενώ η κίνηση των τοπικών αρχών δίνει ανακούφιση για το τέλος της απάτης

  • Γέμισαν «μαΐμούδες» τις αγορές Ηρακλείου και Ρεθύμνου
  • Μπαράζ συλλήψεων για χιλιάδες προϊόντα απομίμησης παραεμπορίου
  • Δικογραφίες σε βάρος των συλληφθέντων
  • Προβληματισμός στους καταναλωτές για τα προϊόντα που αγοράζουν

Με το παρεμπόριο να κινείται ανεξέλεγκτα στην Κρήτη, σε σύλληψη τριών ατόμων προέβη η ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο όταν εντοπίστηκαν να πωλούν προϊόντα μαϊμού λέγοντας πως πρόκειται για επώνυμες εταιρίες αφού πάνω τους υπήρχαν οι ανάλογες ετικέτες. Κατασχέθηκαν τουλάχιστον 3.041 απομιμητικά προϊόντα, γεγονός που αδιαμφησβήτητα  έπληξε τους απατεώνες στο Ηράκλειο.

Η ίδια ιστορία εκτυλίχθηκε εχθές στο Ρέθυμνο όταν τρία άτομα εντοπίστηκαν να πωλούν απομιμητικά προϊόντα. Κατασχέθηκαν τουλάχιστον 6.295 προϊόντα απομίμησης τα οποία αφορούν σε είδη ρουχισμού, υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ που έφεραν ετικέτες που έμοιαζαν με επώνυμες εταιρίες.

Ωστόσο έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για τους παραπάνω ενώ ο φόβος της εξαπάτησης προκαλεί σύγχυση και αγανάκτηση στους καταναλωτές  αφού δεν μπορούν να είναι σίγουροι για το προϊόν που αγοράζουν. Η ΕΛΑΣ εφησυχάζει τους πολίτες με τις συλλήψεις που έγιναν, κάνοντας την αρχή για την τελική λύση στον κύκλο απάτης.

Δείτε το βίντεο: