Ψυχικό: Πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα του τοπογράφου -Ο δράστης τον παρακολουθούσε δύο ημέρες πριν τη δολοφονία

Καταθέτουν άτομα από το στενό περιβάλλον του 54χρονου

Σοκ προκαλούν τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 54χρονου τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά επαγγελματία δολοφόνου την Τρίτη (2/7), στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης, στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι η σορός του 54χρονου φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στο σώμα και στα πόδια.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δολοφόνος αρχικά πυροβόλησε τον 54χρονο στα πόδια για να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια σημάδεψε στο σώμα και στο κεφάλι.

Τον παρακολουθούσε δύο ημέρες πριν τη δολοφονία

Την ίδια στιγμή, σε βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές φαίνεται ο δολοφόνος να ψάχνει σε τσαντάκι τον δεύτερο γεμιστήρα.

Ακόμη, πληροφορίες του DEBATER αναφέρουν πως δύο ημέρες πριν τη δολοφονία, ο δράστης παρακολουθούσε τον τοπογράφο από το Χαλάνδρι προς το Ψυχικό. Ήταν πάντοτε δύο με τρία αυτοκίνητα πίσω του, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες.

Καταθέτουν άτομα από το στενό περιβάλλον του 54χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα Πέμπτη (4/7), αναμένεται να καταθέσουν τρία πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του θύματος.

«Η Αστυνομία δεν μπορεί να λειτουργήσει με πληροφορίες αλλά με καταθέσεις. Οι έρευνες εστιάζονται στην Μύκονο γιατί εκεί ήταν η μεγαλύτερή του επαγγελματική δραστηριότητα», δήλωσε στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.