Show Your Love: Πώς θα κάνεις τον σύντροφό σου να νιώθει ασφάλεια μέσα στη σχέση σας

Μερικές μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά σου αρκούν για να τον κάνουν ευτυχισμένο.

Μερικές μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά σου αρκούν για να τον κάνουν ευτυχισμένο.

Βρήκες, λοιπόν, τον άντρα της ζωής σου και τώρα αναρωτιέσαι για όλους τους μικρούς και απλούς τρόπους με τους οποίους οι άντρες θα ήθελαν να τους αγαπούν ώστε να είναι ευτυχισμένοι;

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ με το να κάνω χαρούμενο τον σύντροφό μου, παίρνω τη διπλάσια χαρά. Είναι ωραίο να μας προσέχουν και να μας φροντίζουν, αλλά και οι άντρες με τη σειρά τους έχουν ανάγκη να τους δείχνουμε την αγάπη, τον έρωτα και την εκτίμησή μας.

Τον καταπιέζεις; Καιρός να σταματήσεις και σου εξηγούμε εδώ γιατί
Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να έχεις μια ευτυχισμένη σχέση και κατά συνέπεια έναν ευτυχισμένο σύντροφο; Παρακάτω θα πάρεις μερικές ιδέες!

1. Δείξ΄του ότι τον βρίσκεις αστείο και γέλα με την ψυχή σου (άσε την ξινίλα στην άκρη!)

Αν υπάρχει κάτι που αγαπούν οι άντρες, είναι να κάνουν την κοπέλα τους να γελά με την ψυχή της. Γι’ αυτό δείξ’ του ότι τον βρίσκεις αστείο, πες του ότι σε κάνει να γελάς. Και να γελάς συχνά… Άσε την ξινίλα στην άκρη γιατί πάνω απ’ όλα οι άντρες θέλουν να έχουν μια κοπέλα με την οποία γελούν και παιρνούν καλά. Αυτό τους κάνει ευτυχισμένους και μόνο έτσι μπορεί να έχει διάρκεια μια σχέση.

2. Αναγνώρισε τα πράγματα που δίνει στη σχέση

Οι άντρες λατρεύουν να προσφέρουν. Είναι στη φύση τους. Όταν δίνουν, νιώθουν ότι φροντίζουν τη γυναίκα που αγαπούν και αυτό είναι πρωταρχική ανάγκη για εκείνους. Πολλές φορές, κάνουμε το λάθος είτε να αγνοούμε όσα κάνουν για εμάς είτε να παραπονιόμαστε ότι δεν κάνουν αρκετά. Όταν οι άντρες δίνουν, το κάνουν με την καρδιά τους και θέλουν να ακούσουν έναν καλό λόγο από εμάς. Δεν έχει σημασία το δώρο, έχει σημασία η κίνηση. Για αυτό ευχαρίστησέ τον για οτιδήποτε προσφέρει ώστε να νιώσει ότι τον αγαπάς και τον εκτιμάς.

3. Ανάδειξε τη γυναικεία φύση σου

Ξέρω ξέρω. Άντρες και γυναίκες είναι ίσοι και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ό,τι μπορούν να κάνουν οι άντρες και μερικά από αυτά ακόμα καλύτερα. Πολλές φορές, μάλιστα, αρνούμαστε να συμπεριφερθούμε σαν «κορίτσια» για να μην μας… υποτιμήσουν. Όμως ένα πράγμα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ή να αρνηθούμε είναι η ανθρώπινη φύση. Είναι στη φύση μας να είμαστε θηλυκές, και αυτή τη φύση πρέπει να τη συνοδεύουμε με ορισμένα χαρακτηριστικά.

Στους άντρες αρέσει να νιώθουν δυνατοί και προστατευτικοί, ενώ σε εμάς τις γυναίκες αρέσει να είμαστε γλυκές και περιποιητικές. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος ή τι νομίζεις, οι περισσότεροι άντρες το λατρεύουν αυτό και δεν σκέφτονται ότι έτσι είσαι αδύναμη και μπορούν να σε κάνουν ό,τι θέλουν. Με το να αναδεικνύεις τη θηλυκή πλευρά σου, τον κάνεις να νιώθει περισσότερο «άντρας». Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν άντρα από το να έχει δίπλα του μια γυναίκα που τον κάνει να νιώθει έτσι. Ντύσου θηλυκά, μίλα γλυκά, γέλα με τα αστεία του, κάν’ τον να νιώσει ότι τον χρειάζεσαι…

Οι άντρες δεν είναι περίπλοκοι και είναι πολύ πιο εύκολο να νιώσουν ότι αγαπιούνται απ’ ό,τι οι γυναίκες, που ζητάμε κάθε μέρα να μας επιβεβαιώνουν την αγάπη τους με δέκα διαφορετικούς τρόπους. Γι’ αυτό φρόντισε να τον κρατάς ευτυχισμένο στη σχέση και να μην αγνοείς αυτές τις μικρές λεπτομέρειες…