Στην Αλβανία κινδυνεύει να μείνει η οικογένεια του 6χρονου Νικόλα: «Ο Δήμος Βιάννου στηρίζει τους γονείς»,

Μετά τον πνιγμό του παιδιού τους αντιμετωπίζουν τη γραφειοκρατία που τους στερεί την άδεια παραμονής – «Πώς γίνεται να υποβάλεις φορολογική δήλωση, να έχεις ΑΜΚΑ και ασφάλεια και να σου στερούν την άδεια παραμονής;», λέει στον 98,4 ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης

Νέα κινητοποίηση της δημοτικής Αρχής Βιάννου για τη στήριξη της οικογένειας που έχασε το μικρό της Νικόλα την 1η Ιουνίου στη θάλασσα της Άρβης.

Οι γονείς του παιδιού, παρά το γεγονός ότι μένουν χρόνια στην περιοχή, αφού κι ο 6χρονος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη, υποβάλλουν φορολογική δήλωση, έχουν ΑΜΚΑ κι ασφαλίζονται, παράλληλα με όλα τα απαραίτητα, στερούνται εξαιτίας της γραφειοκρατίας της άδειας παραμονής. 

Παύλος Μπαριτάκης

Αγώνας δρόμου τώρα για τη δημοτική Αρχή, όπως λέει ο δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης στο Ράδιο 98.4, να επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Μετανάστευσης καθώς μετά την ταφή του 6χρονου στην Αλβανία δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της στην Άρβη. 

Ανοίγοντας τη βεντάλια περαιτέρω, μιλά για μία αδιανόητη κατάσταση που δείχνει παράλληλα το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργάτες γης οι οποίο εγκαταλείπουν τη χώρα μας.