Τα candy bars θα κλέψουν την παράσταση στον γάμο σου – Εμπνεύσου και stay on trends

DIY Wedding Candy Table Ideas
DIY Wedding Candy Table Ideas

Βρήκαμε τα ωραιότερα για να αντλήσεις έμπνευση, να αντιγράψεις και να απογειώσεις την γαμήλια δεξίωσή σου.

Τα candy bars είναι μια νέα τάση που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα συναντάμε σε όλων των ειδών τα events από μικρά πάρτι και baby showers μέχρι βαπτίσεις, γάμους και τελετές αποφοίτησης.

https://www.instagram.com/p/CPpsuWdABVi/?utm_source=ig_web_copy_link

Ουσιαστικά πρόκειται για το τραπέζι με τα γλυκά κεράσματα που στήνεται στην είσοδο της δεξίωσης με σκοπό να καλωσορίσει ευχάριστα τους καλεσμένους και να τους βάλει ευχάριστα στο κλίμα της εκάστοτε περίστασης.

Το γαμήλιο candy bar είναι τάση φέτος
Δεν είναι λίγες οι φορές που τοποθετείται στον εσωτερικό χώρο της γαμήλιας δεξίωσης γι’ αυτό οφείλει να είναι όμορφα διακοσμημένο και σύμφωνα με τα χρώματα και το concept που έχουν επιλέξει οι νεόνυμφοι.

Αν πάρεις απόφαση να τα εντάξεις στην γαμήλια τελετή, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.

1) Δεν χρειάζεσαι τεράστιο budget για να δημιουργήσεις ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δώσε έμφαση στη διακόσμηση του τραπεζιού επενδύοντας σε μεγάλα γράμματα με τα αρχικά του ζευγαριού, διακοσμητικά και τραπεζομάντηλα. Τα γλυκά δεν είναι απαραίτητο να κοστίσουν τόσο πολύ. Η σωστή παρουσίαση θα κάνει τα κεράσματα να φαίνονται ακόμα πιο λαχταριστά.

2) Το candy bar είναι σημαντικό κομμάτι του γάμου σου, οπότε πρέπει να αντικατοπτρίζει το ύφος και το στυλ που έχετε επιλέξει για την τελετή.

3) Τα γλυκά δεν είναι απαραίτητο να κοστίσουν τόσο πολύ. Υπάρχουν αρκετές οικονομικές επιλογές όπως ατομικά παστάκια, macarons κ.ά. Η σωστή παρουσίαση θα κάνει τα κεράσματα να φαίνονται ακόμα πιο λαχταριστά.

https://www.queen.gr/oikogeneia/pantrevomai/story/248452/ta-candy-bars-tha-klepsoyn-tin-parastasi-sto-gamo-soy-empneysoy-kai-stay-on-trends

Πηγή κεντρικής: wytworniaslubow