Τα σημάδια ότι αντιμετωπίζετε ένα άτομο με μαύρη καρδιά που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Τα σημάδια ότι αντιμετωπίζετε ένα άτομο με μαύρη καρδιά που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Απορροφούμε αρνητικές ενέργειες ακριβώς με το που βγούμε από το σπίτι μας. Ο έξω κόσμος είναι σαφώς κάτι που δεν μας δίδαξαν τόσο στην παιδική μας ηλικία και ενώ περιμένουμε να ζήσουμε με τον τρόπο που έχουμε δημιουργήσει για τον εαυτό μας, πάντα κάτι μας τρελαίνει.

Κυρίως επειδή δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε κάποια επίπεδα μίσους, αρνητικότητας και κακού που έχουν κάποια άτομα στην καρδιά τους και τα διαδίδουν σαν μόλυνση.

Απλώς ανοίξτε την τηλεόραση και θα περιτριγυριστείτε με κακία, με ψυχοπαθείς που σκοτώνουν, βιασμούς, φόνους και εγκληματίες. Και καθώς περιβαλλόμαστε από αρνητικότητα μαθαίνουμε πώς να την αποδεχόμαστε και γίνεται η καθημερινή ζωή μας, κάτι που είναι σοκαριστικό. Όσο μολυνόμαστε με αρνητική ενέργεια και άγχος, για το καλό της υγείας μας πρέπει να αποφεύγουμε τους αρνητικούς ανθρώπους που μας περιβάλλουν αγνοώντας τους. Αλλά το να αγνοούμε κάτι και να προσποιούμαστε ότι δεν είναι εκεί μπορεί στην πραγματικότητα να μας οδηγήσει σε προβλήματα που δεν θέλουμε.

Υπάρχουν 10 σημάδια ανθρώπων με δηλητηριώδη καρδιά που δεν πρέπει να αγνοούμε και μόλις τα παρατηρήσουμε πρέπει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.

  1. Είναι πολύ καλοί στο να χειραγωγούν

Αυτοί οι άνθρωποι πάντα έχουν μια ατζέντα για να μένουν συγκεντρωμένοι και για να κινούνται προς τον επόμενο επιθυμητό στόχο τους. Είναι έτοιμοι να σας καταστρέψουν, να σας χειραγωγήσουν και να σας συμπεριφερθούν σαν παιχνίδι αν χρειαστεί. Τίποτα και κανένας δεν έχει σημασία γι αυτούς και ολόκληρη η ζωή τους είναι χτισμένη στα κόλπα, στους χειρισμούς και στα ψέματα.

  1. Είναι αναξιόπιστοι

Οι άνθρωποι που ζουν την ζωή τους με ψέματα και παιχνίδια δεν είναι αξιόπιστοι, ανεξάρτητα από το πόσο αγνοί μπορεί να σας παρουσιάζονται. Αν δείτε ότι εμπιστεύεστε ένα τέτοιο άτομο, κρατήστε μια ασφαλή απόσταση και απομακρύνετε τον από την ζωή σας.

  1. Αρνούνται την πραγματικότητα

Ζουν την δική τους ζωή που έχουν δημιουργήσει για τον εαυτό τους, έτσι όταν κάποιος προσπαθεί να τους προσγειώσει αρνούνται να το πιστέψουν και να το αποδεχτούν και ξεκινούν ένα αλαζονικό παραλήρημα, έτσι ο άλλος υποχωρεί. Πιστεύουν το δικό τους διεστραμμένο παιχνίδι και τα ψέματα τους, και όταν τα ψέματα γίνουν η πραγματικότητα τους, δεν γνωρίζουν ότι η αλήθεια είναι κάτι άλλο.

  1. Πιστεύουν ότι είναι ανώτεροι

Οι άνθρωποι με μαύρη καρδιά συχνά νομίζουν ότι αξίζουν μια καλή θέση στην δουλειά, υψηλό μισθό και γενικά τα πάντα, για τα οποία δεν δουλεύουν καν για να τα αποκτήσουν. Θέλουν κάποιος άλλος να κάνει την δουλειά τους επειδή θεωρούν κατώτερους τους σκληρά εργαζόμενους και αντιθέτως θέλουν οι άλλοι να δουλεύουν για τις ανάγκες τους.

  1. Απαιτούν την προσοχή σας

Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και είναι πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους. Υπερεκτιμούν την σημασία τους, σκεφτόμενοι πως έχουν κερδίσει το δικαίωμα να είναι ανώτεροι από τους υπόλοιπους. Απαιτούν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής και νομίζουν πως το αξίζουν.

  1. Λένε πολλά ψέματα

Θα σας οδηγήσουν στον ιστό με τα ψέματα τους και θα συνεχίσουν να ψεύδονται όσο μπορούν. Μόλις τα παλιά τους ψέματα ξεχαστούν, θα βρουν καινούργια και έτσι δημιουργείται ένας κύκλος. Έχουν μια εικόνα για τον εαυτό τους και θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με αυτή, έτσι λένε ψέματα γι αυτή την εικόνα και κάνουν τους ανθρώπους να τους πιστεύουν.

  1. Ζουν διπλή ζωή

Αυτοί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί όταν είναι μαζί σας και διαφορετικοί όταν είναι με άλλους. Είναι επίσης διαφορετικοί όταν περιβάλλονται από ανθρώπους τους οποίους θέλουν να χειραγωγήσουν αν είναι δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στον χώρο εργασίας τους, αλλά δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό μόνο όταν είναι μόνοι τους. Νομίζουν πως όλα είναι παιχνίδι και παίζουν καλά. Μέχρι να το ανακαλύψετε και οι μάσκες πέσουν.

  1. Δεν σέβονται τον χρόνο σας

Ανησυχούν μόνο για τον εαυτό τους και δεν σέβονται τον χρόνο σας. Δεν σημαίνετε τίποτα γι αυτούς, όπως ούτε ο χρόνος και οι ανάγκες σας. Θα προσπαθήσουν να σας χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, χωρίς να τους νοιάζει αν έχετε χρόνο γι αυτούς ή όχι. Νομίζουν ότι πρέπει να ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας με αυτούς, επειδή πιστεύουν πως οτιδήποτε επιλέξετε να κάνετε δεν αξίζει όσο αυτοί.

  1. Δεν νιώθουν ενοχές

Ένα ειλικρινές άτομο θα ένιωθε ενοχές αν ήξερε πως οι πράξεις του μπορεί να πληγώσουν ή να εξαπατήσουν κάποιον που αγαπά και νοιάζεται γι αυτόν. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν νοιάζονται καθόλου για το αν πληγώσουν κάποιον. Δεν νιώθουν αγάπη, δεν δείχνουν σεβασμό και επομένως ο εγωισμός του είναι τόσο δυνατός που δεν νιώθουν ενοχές.

  1. Κρύβουν πληροφορίες

Στην προσπάθεια τους να χειραγωγήσουν τους ανθρώπους κρύβουν πληροφορίες για τον εαυτό τους ή για οτιδήποτε μπορεί να τους απειλήσει ώστε να εκπληρώσουν αυτό που χρειάζονται. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να αποκαλύπτουν την αληθινή τους φύση ή τα σχέδια τους, έτσι το να τις κρύβουν και να προσποιούνται ότι δεν υπάρχουν είναι κυρίως αυτό που κάνουν για κρύψουν τον εαυτό τους και να συνεχίσουν τα ψέματα και τους χειρισμούς τους.

Μάγεια Τ.