Ταξιδιώτης του χρόνου: «Στις 12 Οκτωβρίου η Ευρώπη θα χτυπηθεί από φονικούς μετεωρίτες»

Ταξιδιώτης του χρόνου
Ταξιδιώτης του χρόνου

Έρχεται από το έτος 2236…

Το τελευταίο διάστημα, ολοένα και πληθαίνουν στο διαδίκτυο οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έρχονται από το μέλλον. Μάλιστα, πολλές φορές, ισχυρίζονται ότι θα συμβούν κάποια γεγονότα. Ένας από τους ταξιδιώτες του χρόνου που έχουν προκαλέσει αίσθηση είναι ο χρήστης του TikTok @realtiktoktimetraveler.

Έρχεται από το έτος 2236 και έχει δημοσιεύσει μερικά βίντεο που προμηνύουν καταστροφικά γεγονότα.

Σε ένα από αυτά ο TikToker ισχυρίζεται ότι τον Οκτώβρη του 2022 η Ευρώπη θα χτυπηθεί από μια βροχή μετεωριτών που ονομάζονται «Draconid». Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Στις 12 Οκτωβρίου θα επέλθει μια βροχή μετεωριτών με την ονομασία «Draconid» και θα χτυπήσει την Ευρώπη, προκαλώντας πολλά θύματα».

Σε ένα άλλο βίντεο ταξιδιώτης του χρόνου προβλέπει κάποια άλλα σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν τη χρονιά που διανύουμε.

«Μερικοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι ταξιδεύω μέσα στο χρόνο, αλλά θα σας αποκαλύψω μερικά σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν το 2022», λέει στην αρχή του βίντεο.

Και στη συνέχεια μπαίνει στο… ζουμί προαναγγέλλοντας τρία μεγάλα γεγονότα.

  • Στις 17 Ιουνίου θα εμφανιστούν τα σημάδια του μεγαλύτερου πλάσματος του Ειρηνικού Ωκεανού.
  • Στις 16 Σεπτεμβρίου ένας πολύ δημοφιλής μουσικός θα βγει και θα παραδεχθεί ότι προσποιήθηκε το θάνατό του.
  • Μέχρι το τέλος του έτους, τα ρομπότ θα έχουν πάρει έως και 20% περισσότερες θέσεις εργασίας, αντικαθιστώντας τους ανθρώπους.
  • Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του TikTok εξέφρασαν την δυσπιστία τους για τους παραπάνω ισχυρισμούς. Κάποιοι μάλιστα, του επισήμαναν ότι στο παρελθόν είχαν γίνει παρόμοιοι ισχυρισμοί, όμως τα βίντεο διαγράφηκαν, αφού δεν συνέβη τίποτα από όσα προέβλεπαν.