Αρχική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ Το Karwa Chauth γιορτάζεται στο βόρειο τμήμα της Ινδίας. Οι παντρεμένες γυναίκες...

Το Karwa Chauth γιορτάζεται στο βόρειο τμήμα της Ινδίας. Οι παντρεμένες γυναίκες τηρούν νηστεία

Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές ιδέες για δώρα για τη γυναίκα σας!
Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές ιδέες για δώρα για τη γυναίκα σας!

Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές ιδέες για δώρα για τη γυναίκα σας!

Το να βγεις ραντεβού για πρώτη φορά δεν είναι κάτι λιγότερο από την προετοιμασία για μια εξέταση! Αλλά περίμενε! Τώρα δεν είσαι στο κολέγιο ή ανύπαντρος! Εδώ έρχεται η ανατροπή του γάμου και οι ευθύνες του! 

Ιδέες για δώρα Karwa Chauth για σύζυγο: Εντυπωσιάστε τον σύντροφό σας με αυτά τα εξωτικά δώρα

Και φέτος, η «ημέρα για μια υπόσχεση» (με τη μορφή νηστείας) που τηρείται για τη μακροζωία του συζύγου, δηλαδή του Karwa Chauth, θα γιορταστεί στις 4 Νοεμβρίου. Το Karwa Chauth γιορτάζεται στο βόρειο τμήμα του Ινδία. Είναι ένα ινδουιστικό φεστιβάλ, όπου οι παντρεμένες γυναίκες τηρούν νηστεία από το πρωί μέχρι την ανατολή του φεγγαριού. 

Κατά τη διάρκεια της νηστείας karwachauth, οι γυναίκες καταναλώνουν σαργιά και τρώνε ή πίνουν αμέσως μετά την προσφορά (παρατήρηση) στο φεγγάρι το βράδυ. Ποιος είναι λοιπόν ο ρόλος σου ως σύζυγος; Για να κάνετε τη γυναίκα σας ευτυχισμένη και να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και το κίνητρό της (κατά τη διάρκεια της νηστείας). Τι θα έλεγες να της κάνεις δώρο κάτι ξεχωριστό; Έχετε μπερδευτεί με το δώρο.

Αρωμα

Η ανθοδέσμη έχει γίνει ένα trendy δώρο, που οι περισσότεροι γνωρίζετε και βλέπετε. Αλλά το άρωμα είναι ένα παραδοσιακό δώρο που δεν είναι ποτέ εκτός μόδας (ή ξεπερασμένο). Θα έχετε επίσης πολλές επιλογές, και συχνά το όμορφο άρωμα του αρώματος θα δώσει επίσης ένα άρωμα στη σχέση σας .

 Τα αρώματα είναι συναρπαστικά και οι έντονες ή έντονες μυρωδιές τους είναι πλέον σε νέο επίπεδο! Τα δυνατά αρώματα δημιουργούνται συνήθως αναδεικνύοντας τις αγαπημένες πρωτότυπες φόρμουλες με περισσότερη ουσία, πολυπλοκότητα και ακόμη πιο εμφανείς νότες.

Ραντεβού για δείπνο

Η σοκολάτα είναι το αγαπημένο πράγμα των κοριτσιών και δεν υπάρχει σχεδόν κανένα κορίτσι που να μην της αρέσει η σοκολάτα! Ήρθε όμως η ώρα να αντιμετωπίσετε τις γυναίκες σας με κάτι διαφορετικό. Μπορείτε να της χαρίσετε ένα όμορφο δείπνο. Μάθετε πράγματα – τι είδους κουζίνα προτιμά, της αρέσουν τα σνακ ή ένα πλήρες γεύμα; Και μετά δώρο της ένα εξαιρετικό γεύμα σε μπουφέ ή στον τελευταίο όροφο.