Το θανατηφόρο τροχαίο ” Η δεύτερη εκδοχή”

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου θα οδηγηθούν το μεσημέρι του Σαββάτου οι δύο οδηγοί που ενεπλάκησαν στο φρικτό τροχαίο με θύμα τον πρώην αστυνομικό Γιάννη Δρακωνάκη.

Πρόκειται για τον 46χρονο οδηγό της νταλίκας και τον 55χρονο οδηγό του αγροτικού αυτοκινήτου.
Θρήνος για τον 61χρονο συνταξιούχο
Θρήνος επικρατεί στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο του 61χρονου Γιάννη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του αεροδρομίου, στο ρεύμα από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 61χρονος που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου λόγω αδιαθεσίας .
Μάλιστα πίσω του σταμάτησε και ένα αγροτικό αυτοκίνητο, προκειμένου ο οδηγός του να βοηθήσει τον οδηγό της μοτοσικλέτας (!!!!!).
Ωστόσο υπάρχει και μια δεύτερη πληροφορία που ακούγεται πιο λογική την οποία όμως εξετάζουν πολύ προσεκτικά οι άνδρες της Ελλάς που χειρίζονται την υπόθεση.
Σύμφωνα με αυτή το αγροτικό είχε φορτώσει στο αγροτικό (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία) ανοικτούς σάκους οικοδομικών υλικών με ξερόχορτα με αποτέλεσμα να τα σκορπά ο αέρας καθώς κουνούταν στην εθνική οδό.
Ο οδηγός της μηχανής σταμάτησε και έκανε παρατήρηση στον οδηγό του αγροτικού .
Οι 2 άνδρες, ο οδηγός της μηχανής ( συνταξιούχος αστυνομικός ) και ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου διαπληκτιστήκαν στην μέση του δρόμου ως αποτέλεσμα το φορτηγό στην προσπάθεια να αποφύγει το παρανόμως σταματημένο αγροτικό έπεσε πάνω τους.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ΕΚΑΒ, αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική, ωστόσο ήταν αργά.