Το βίντεο με μία 90χρονη που έχει γίνει viral στο TikTok -Δεν πιστεύουν την ηλικία της

90χρονη που έχει γίνει viral
90χρονη που έχει γίνει viral

Μια γυναίκα έχει αφήσει άφωνους τους χρήστες του TikTok δείχνοντας ένα βίντεο με την ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία φαίνεται δεκαετίες νεότερη από τα 90 της χρόνια.

Η Dalyce Barnett Radtke ανέβασε ένα κλιπ, το οποίο δείχνει τη μητέρα της να κυλιέται προς τα πίσω στο πάτωμα πριν επιστρέψει σε όρθια θέση.

«Η 90χρονη μαμά μου μπορεί ακόμα να το κάνει αυτό», έγραψε η Dalyce πάνω στο βίντεο. Στο βίντεο, βλέπουμε επίσης τη μαμά της να στέκεται στο ένα πόδι, ενώ πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό γι’ αυτήν από την κινητικότητά της και την ελευθερία της κίνησής της», συμπληρώνει η γυναίκα.

Στα σχόλια, όλοι εκστασιάστηκαν για την εμφάνιση της μητέρας της – με πολλούς να λένε ότι φαίνεται τουλάχιστον αρκετές δεκαετίες νεότερη από 90.

«Ουάου… φαίνεται 20 χρόνια νεότερη από τα 90!» έγραψε ένα άτομο. «Είναι 90!;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος δυσκολεύοντας να το πιστέψει. Και ένας τρίτος ανέφερε πως «Φαίνεται δεκαετίες νεότερη από τα 90».

Άλλοι έσπευσαν να επαινέσουν το εύρος των κινήσεών της, με ένα άτομο να σχολιάζει: «Είμαι 54 και θα πάθαινα ίλιγγο και μόνο που θα γύριζα πίσω, χαχα. Η μαμά σου είναι φοβερή!».

«Είμαι κυριολεκτικά 22 ετών και δεν μπορώ να το κάνω αυτό», πρόσθεσε κάποιος άλλος, «Είναι έμπνευση για όλους μας».

Ένα άλλο άτομο σχολίασε: «Κάνω εργοθεραπεία και λέω στους ασθενείς ότι αυτός είναι ο #1 τρόπος για να παραμείνουν υγιείς. Κινηθείτε και τεντωθείτε!!!». «Ναι!!! Αυτό είναι τόσο αληθινό. Ξεκινήστε από μικροί», απάντησε η Dalyce.

«Τι κάνει για να διατηρήσει την κινητικότητά της;» ρώτησε ένα άλλο άτομο. «Δεν κάνει γιόγκα. Κάνει διατάσεις και κινείται πολύ. Στην πραγματικότητα πέφτει στο πάτωμα για να τεντωθεί», απάντηε η κόρη της.

Κάποιος άλλος ρώτησε επίσης πώς είναι η μνήμη της μαμάς της, με την Dalyce να απαντά: «Η μνήμη είναι άψογη! Θυμάται ονόματα και γεγονότα».