Τ.Ο.Ε.Β. Ινίου …Καθένας τον χαβά του.

διαχειριστικός έλεγχος σε όλους τους οργανισμούς που διαχειρίζονται αρδευτικό νερό στην Κρήτη
διαχειριστικός έλεγχος σε όλους τους οργανισμούς που διαχειρίζονται αρδευτικό νερό στην Κρήτη

Σίγουρα  είναι μια καλή αφορμή να γίνει ένας διαχειριστικός έλεγχος σε όλους τους οργανισμούς που διαχειρίζονται αρδευτικό νερό στην Κρήτη.

Διαβάζω σε site πως: «Φαίνεται πως έσπασε για τα καλά το… σπυρί στον ΤΟΕΒ Ινίου και τα στόματα που ήταν κλειστά, άρχισαν να ανοίγουν για τα καλά και κάνουν λόγο για αδήλωτα ρολόγια που είχαν δώσει σε παρόχους δεκάδες χιλιάδες κυβικά νερού, που οι δικαιούχοι τα πλήρωναν αλλά τα χρήματα  δεν εμφανίζονταν ποτέ στα ταμεία!»

Σε άλλο σημείο διαβάζω πως κάτοικος της περιοχής ( ελπίζω να ειχε τα κότσια να δώσει ονόματα και το όνομα του!)  κατήγγειλε   πως τον είχαν πλησιάσει και του είχαν προσφέρει να παίρνει αρδευτικό νερό για τις καλλιέργειες του, χωρίς να πληρώνει ούτε πάγιο χρέωσης αλλά ούτε να έχει πλαφόν στην κατανάλωση.

Αναρωτιέμαι γιατι δεν εκανε τιποτα ; … Πριν μερικους μηνες είχαν εκλογές, γιατι δεν είπε κάτι τότε;

ΚΑΙ τελικά ποιος είναι αυτός ο ΤΙΜΙΟΣ στο Ινι που δεν ηθελε μια τέτοια προσφορά να τον μάθω και εγώ ? Μήπως δεν την χρειαζόταν γιατι την είχε ετσι κι αλλιώς ( διαφορετικά εξασφαλίσει ) ΚΑΙ τι ρόλο παίζει για να του κάνουν μια τέτοια πρόταση …. Γιατί ένας που κάνει κατάχρηση δεν κάνει τέτοιες προτάσεις σε ( τίμιους ανθρώπους)

Τελικά παντού τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ  μόλις κάποιος βρει την ευκαιρία, την ΑΡΠΑΖΕΙ και στο μυαλό του αμέσως έρχεται η ΕΔΙΚΗΣΗ !!!

“ΕΚΔΙΚΗΣΗ” γιατί ήταν από την άλλη παράταξη…

“ΕΔΙΚΗΣΗ” επειδή του είχαν κάνει παρατήρηση  όταν του βρήκαν σπασμένες σφραγίδες ασφαλείας στα ρολόγια ..

“ΕΔΙΚΗΣΗ” επειδή τους έκαναν ερώτηση όταν  ενώ  τα ρολόγια τους δεν είχαν γράψει κυβικά,  οι ελιές τους ήταν οι καλύτερες  της περιοχής σε βλάστηση και καρπό και φυσικα με γρασίδι κατακαλόκαιρο κάτω στις ρίζες τους  που αυτό φυτρώνει μόνο όταν ποτίζεις!!!  

ΓΙ ΑΥΤΟ ! Μην άκουτε ούτε το ΚΟΝΤΟ ούτε το ΜΑΚΡΥ του καθενός … και αφήστε την περιφέρεια και τους λογιστές να κάνουν  τον διαχειριστικό τους έλεγχο.

Αυτοί, ξέρουν καλύτερα …

Φυσικά καλό θα ήταν  με αφορμή την διαχείριση στον ΤΟΕΒ Ινίου να γίνει ένας πλήρης διαχειριστικός έλεγχος σε όλους τους οργανισμούς που διαχειρίζονται αρδευτικό νερό στην Κρήτη, διότι είναι ένας πόρος που η αδιαφανής διαχείρισή του και οι πειρασμοί που μπαίνουν πολλοί όταν τους βοηθά το θολό νομικό πεδίο.

Χαλαμπαλάκης Γιώργος ( κάτοικος Ινιου)