Τουρκία: Έχει μετατραπεί σε «σφαγείο» μεταναστών – Κάνει εμπόριο οργάνων – Βοηθούν και Αλβανοί τρομοκράτες (φώτο)

Τουρκία: Έχει μετατραπεί σε «σφαγείο» μεταναστών - Κάνει εμπόριο οργάνων - Βοηθούν και Αλβανοί τρομοκράτες
Τουρκία: Έχει μετατραπεί σε «σφαγείο» μεταναστών - Κάνει εμπόριο οργάνων - Βοηθούν και Αλβανοί τρομοκράτες

Έγκυρα στοιχεία δείχνουν ότι η Τουρκία έχει μετατραπεί σε ένα πραγματικό «σφαγείο» μεταναστών ενώ εδώ και χρόνια υπάρχουν καταγγελίες για εμπόριο οργάνων, οι οποίες πλέον συνδέονται με φωτογραφίες και άλλα ντοκουμέντα. 

Η Τουρκία είχε το θράσος να χαρακτηρίσει την Ελλάδα ως «βάρβαρη χώρα» για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους μετανάστες.

Σήμερα λοιπόν, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο, το CBS, αποκαλύπτει με αδιάσειστα ντοκουμέντα τι ακριβώς γίνεται στην Τουρκία, αναφορικά με το εμπόριο οργάνων.

Καταγγελίες υπήρχαν πολλές, εδώ και αρκετά χρόνια, για Σύρους που βρέθηκαν ακόμα και δολοφονημένοι με τα όργανα τους να λείπουν από το σώμα τους. Υπήρχαν βέβαια και παλαιότερες αναφορές, από την εποχή του Κοσσυφοπεδίου, που ήθελαν Αλβανούς τρομοκράτες να δολοφονούν αιχμαλώτους, προκειμένου να αφαιρέσουν τα όργανα τους και μέρος αυτών να στέλνεται στην Κωνσταντινούπολη για εμπόριο!

Η πανίσχυρη Τουρκία φυσικά που μοιράζει άφθονο χρήμα για λόμπινγκ στην Δύση, είχε καταφέρει να βαφτίσει αυτές τις σοβαρότατες καταγγελίες, ως fake news! Αυτό τελειώνει σήμερα. Και όσοι – ακόμα και Έλληνες – διέψευδαν αυτές τις καταγγελίες, σήμερα οφείλουν να ομολογήσουν γιατί το έκαναν.

Εμπόριο οργάνων από Σύρους στην Τουρκία

Η αποκάλυψη του δικτύου πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα. Οργανωμένες συμμορίες, αναρτούν ακόμα και αγγελίες στο Facebook που απευθύνονται σε πρόσφυγες από την Συρία, προκειμένου να τους δώσουν την ευκαιρία να βγάλουν ορισμένα «εύκολα χρήματα».

Αυτό που αποκαλύπτεται είναι ότι η φρικτή αυτή δράση γίνεται κανονικά στα τούρκικα νοσοκομεία, τα οποία φυσικά δεν κάνουν οποιονδήποτε έλεγχο.

«Μου ζήτησαν προφορική επιβεβαίωση ότι είμαι ξάδερφος του αγοραστή!»

Η διαφθορά και η σήψη της σύγχρονης Τουρκίας φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο γίνεται το εμπόριο οργάνων μέσα στα τούρκικα νοσοκομεία. Επώνυμες καταγγελίες μεταναστών που μίλησαν στην κάμερα, δείχνοντας τις ουλές στο κορμί τους από την εξαγωγή νεφρού, αποκάλυψαν πως δεν τους ζητήθηκε κανένα έγγραφο πριν την επέμβαση, παρά μόνο προφορική επιβεβαίωση! Και αυτή, μισή ώρα πριν την εισαγωγή στο χειρουργείο!

Φυσικά, τα θύματα εγκαταλείπονται στην τύχη τους, ενώ από την υποτιθέμενη αμοιβή, εισπράττονται μόνο οι προκαταβολές, καθώς μετά οι Τούρκοι έμποροι εξαφανίζονται, κλείνοντας τα κινητά που χρησιμοποίησαν και κατεβάζοντας τις αναρτήσεις στο Facebook. Άρα, είναι αδύνατο εντοπισμό τους. Είναι άγνωστος ο αριθμός των ανθρώπων που έπεσαν θύματα αυτών των κυκλωμάτων και έπειτα έχασαν τη ζωή τους.

Βλέποντας αυτά τα αδιάσειστα ντοκουμέντα της τουρκικής θηριωδίας κατά των αλλοδαπών, αναρωτιόμαστε πραγματικά οπότε θα κλείνει τα μάτια ο δήθεν πολιτισμένος κόσμος απέναντι στην τουρκική βαρβαρότητα.