Σατιρίζοντας νοιώθουν πως και αυτοί είναι ” Κάτι “

10 εσώκλειστους Μήτσους
10 εσώκλειστους Μήτσους

Εσώκλειστος και στερημένος ο κ. Λαζόπουλος σας τους 10 εσώκλειστους Μήτσους ;

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιμένει να φέρνει στο προσκήνιο τους “10 εσώκλειστους Μήτσους” και να σατιρίζει την επικαιρότητα σε ρυθμούς κορωνοϊού .

Αυτή τη φορά είχε σειρά η “στερημένη Πλούσια” που κρύβεται βαθιά μέσα στον Λαζόπουλο” να πιάσει στο στόμα της τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Όταν, λοιπόν, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει κέφια και έλλειψη, το κοινό απολαμβάνει την “καραμπίνα” με χιούμορ;!

“Έχει μια χωριατιά πάνω του… Μυρίζει τυρίλα” σημειώνει χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος, ως “Πλούσια” στο σχετικό ηχητικό σκετς. “Δίπλα δες τον Τσιόδρα, η αρχόντισσα και ο αλήτης. Παιδί μου ο άνθρωπος είναι τυρέμπορας. Σβαρτσενέγκερ από την Κολοπετινίτσα” συμπληρώνει.

“Αρέσει και στις λαϊκές γυναίκες… Ε ναι! Έχει και αυτή τη φάτσα του άχρηστου που έγινε και κάτι! Δεν είναι σαν τον άντρα τους. Άχρηστος χωρίς κάτι” καταλήγει με “χιούμορ;” ο Λάκης Λαζόπουλος.

Βέβαια κάποιοι στηριζόμενοι “δήθεν” στην σάτιρα , σατιρίζουν τους άλλους για να βγουν από την δικιά τους μιζέρια και ανασφάλεια για να νοιώσουν και αυτοί “σας άχρηστοι” πως είναι ” Κάτι “;