Βίντεο: Η παράδοση των Ουκρανών στο Αzovstal όπως καταγράφηκε από drone

Η παράδοση των Ουκρανών στο Αzovstal
Η παράδοση των Ουκρανών στο Αzovstal

Οι ρωσόφωνοι πληθυσμοί των εδαφών που ελέγχουν οι Ρώσοι θα παίξουν κρίσιμο ρόλο στη συνέχεια της σύγκρουσης

Βίντεο το οποίο έχει βιντεοσκοπηθεί από drone δείχνει την παράδοση των ουκρανικών δυνάμεων στο Αzovstal. Πλέον η στρατηγική νίκη της Ρωσίας στην Μαριούπολη είναι ολοκληρωμένη.

Στην Δύση σύντομα θα καταλάβουν τις συνέπειες.

Ένας βασικός λόγος για τον οποίο η Μόσχα δεν επεδίωξε να φέρει στην σύγκρουση κι άλλες δυνάμεις από την Ρωσία, είναι γιατί πλέον θα αντληθούν στελέχη από τον τοπικό ρωσόφωνο πληθυσμό των περιοχών που απελευθερώθηκαν όπως είχε γίνει και στις περιφέρειες Ντονέτσκ και Λουγκάνσγκ από το 2014.

Το ανθρώπινο δυναμικό των ρωσικών δυνάμεων θα αυξηθεί αντίθετα οι Ουκρανοί έχουν χτυπήσει «ταβάνι» με την κινητοποίηση του ενός εκατομμυρίου ανδρών που έχουν πραγματοποιήσει και δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στα πεδία των μαχών τους 150-180.000 Ρώσους παρά την κολοσσιαία στρατιωτική βοήθεια που έχουν δεχτεί από τους Δυτικούς (ανάμεσά τους και η Ελλάδα).

Σε όσους ακόμα αμφιβάλουν για τον προσανατολισμό του Τάγματος Αζόφ (δηλαδή κατά πόσο είναι νεοναζί ή όχι όπως προσπαθούν να μας πείσουν τα ελληνικά ΜΜΕ) αρεκεί να δει κάποιος τα σύμβολα που άφησαν πίσω τους οι παραδοθέντες Ουκρανοί.
Είναι τα σύμβολα που έφεραν στον Β’ΠΠ τα ουρκανικά SS και σίγουρα δεν είναι το σήμα της… Μερσεντές.