Βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση των δυο Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες

Βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση των δυο Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες
Βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση των δυο Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες

Το 4Χ4 φορτηγάκι των Κρητικών να χτυπά το αυτοκίνητο των τουριστών και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν και κυριολεκτικά να «καβαλά» πάνω στο καπό του

Βίντεο – ντοκουμέντο από την επιθεση των Κρητικών στο αυτοκίνητο των Γερμανών δείχνει καρέ-καρέ, πώς εμβόλισαν με το ημιφορτηγό τους το λευκό αυτοκίνητο των τουριστών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, αρχικά το φορτηγάκι των Κρητικών κλείνει από αριστερά το αυτοκίνητο των τουριστών και πέφτει πάνω τους και στη συνέχεια όταν αυτοί προσπαθούν να το αποφύγουν και να απομακρυνθούν, το ημιφορτηγό κάνει όπισθεν και στην κυριολεξία καβαλάει πάνω στο καπό του λευκού αυτοκινήτου των Γερμνανών.

Στη συνέχεια ακολουθεί ο διαπληκτισμός, με τους περαστικούς να τρέχουν, άλλοι να τους χωρίσουν και άλλοι φοβισμένοι να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Το βίντεο αποτελεί μέρος μόνο του χρονικού της επίθεσης:

Στο επεισόδιο πήρε ενεργά μέρος, με βάση τα όσα περιγράφονται, και ο 36χρονος Κρητικός συνοδηγός του 38χρονου, ο οποίος επίσης πιάστηκε στα χέρια με τον 25χρονο Γερμανό. Και ενώ η συμπλοκή βρίσκονταν σε εξέλιξη, ο 38χρονος φέρεται να πήγε στο 4χ4, να πήρε ένα μαχαίρι και να κινήθηκε απειλητικά κατά των Γερμανών, οι οποίοι βλέποντας τον κίνδυνο να έρχεται, μπήκαν στο ενοικιαζόμενο και έβαλαν μπροστά για να φύγουν.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο επικίνδυνη, αφού οι δύο Κρητικοί φέρονται να καταδίωξαν το όχημα των Γερμανών, πέφτοντας πολλές φορές πάνω του. Όταν πια κατάφεραν να τους προσπεράσουν, τους χτυπούσαν με την όπισθεν και έβαλαν τους πίσω τροχούς πάνω στο καπό του ενοικιαζόμενου οχήματος με τις σκηνές στην «καρδιά» του Περάματος, να έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Η οικογένεια των Γερμανών πιστεύει ότι η επίθεση συνδέεται με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και υποστηρίζουν πως είναι ακόμα ζωντανοί χάρη στην έμπειρη συμπεριφορά του 46χρονου οδηγού. Παράλληλα, αναγνωρίζουν ότι η βοήθεια ντόπιων στο Πέραμα που ουσιαστικά μπήκαν στη μέση για να τους φυγαδεύσουν, ήταν καταλυτική.

……………………………..

Φυισκά εδω στην αναδημοσίευση παρατηρούμε το ποσο κατευθυνόμενη ειναι η δημοσιογραφία ….

Τι ήταν αυτο που εκαναν τους κρητικους να εχουν αυτη την συμπεριφορά?

Δεν ξεκινάς ετσι χωρις αιτια εναν καυγά ! Αλλο αν έπρεπε να συγκρατηθούν και άλλο στο να μην μας ενδιαφέρει η δική τους εκδοχή .

Κανενας μα κανενας δεν εχει αναφερθεί στην πραγματικη αιτια.

Και ουτε θα την μαθουμε ποτε … Γιατι δεν πουλάει ……….

Το βίντεο λέει έρχεται να πιστοποιήσει τους ισχυρισμούς των Γερμανών !!! ΩΡΑΙΑ και ποιοι ηταν οι ισχυρισμοί των κρητικών ?