Ανησυχητική μαρτυρία για την 10χρονη Μαρκέλλα: «Την είχαν με χειροπέδες, μου είπε ότι την πείραξαν» (βίντεο)

Μπορεί η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη να βρέθηκε σήμερα το πρωί σε πρατήριο βενζίνης αλλά σοκαριστική μαρτυρία από την κ. Κατερίνα Σεραφημίδου
Μπορεί η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη να βρέθηκε σήμερα το πρωί σε πρατήριο βενζίνης αλλά σοκαριστική μαρτυρία από την κ. Κατερίνα Σεραφημίδου

Μπορεί η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη να βρέθηκε σήμερα το πρωί σε πρατήριο βενζίνης αλλά σοκαριστική μαρτυρία από την κ. Κατερίνα Σεραφημίδου, την γυναίκα η οποία την παρέδωσε στην αστυνομία, δίνει νέες διαστάσεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την μάρτυρα, η 10χρονη, η οποία βρίσκονταν σε σοκ, της είπε πως την είχαν δέσει με χειροπέδες και πως δεν γνώριζε την γυναίκα που την άρπαξε. Μάλιστα το κορίτσι ανέφερε πως την πείραξαν και πως πονούσε χωρίς ωστόσο να προβεί σε άλλες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα η κ.Σεραφημίδου δήλωσε:

«Έδωσα εντολή να του δώσουν λίγο νερό γιατί βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, έκλεγε και ήταν σοκαρισμένη και ζητούσε τη μαμά του»

«Μου είπε ότι δεν γνώριζε την γυναίκα που την πήρε και ότι αυτή την άφησε λίγο πιο κάτω (σσ από το πρατήριο βενζίνης)»

«Όταν τη ρώτησα αν την πείραξαν μου απάντησε “με πείραξε και με είχε με χειροπέδες, μου έδωσε 30 ευρώ για να μην μιλήσω”»

«Κοίταξα τα χέρια της και είχε σημάδια, είχε έναν πόνο στα πλευρά, νόμιζε ότι χάθηκε σήμερα το πρωί»

Στο μεταξύ στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης έχει μεταφερθεί η 10χρονη Μαρκέλλα, με την αστυνομία να προσπαθεί να ρίξει «φως» σε αυτή την περίεργη υπόθεση.

Χαμόγελο του Παιδιού: «Σημαντικό να λάβει το παιδί ψυχολογική υποστήριξη»

Ανακουφισμένος και ικανοποιημένος από τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας Βεράμης σήμερα το πρωί, δήλωσε, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να λάβει τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της, εφόσον κριθεί απαραίτητο, φροντίδα ψυχικής υγείας, αλλά και κάθε επιπλέον στήριξη που χρειάζονται.

«Είναι απαραίτητο να υποστηριχθεί ψυχικά το κορίτσι, καθώς δεν ξέρουμε ακόμη τι του έχει συμβεί», επισήμανε χαρακτηριστικά.


Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας, ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε: «Είναι σημαντικό να μάθουμε τι ακριβώς έχει γίνει με αυτή την υπόθεση. Τι κρύβεται από πίσω, τι ακριβώς έχει γίνει με αυτή την εξαφάνιση». Μεταξύ άλλων, ο ίδιος εξήρε το ρόλο των Μέσω Μαζικής Ενημέρωσης, σημειώνοντας πόσο σημαντική είναι η δημοσιότητα τέτοιων υποθέσεων, καθώς κινητοποιεί την κοινωνία να συμμετέχει και έτσι αποτρέπονται τα χειρότερα.