Απαγωγή Μαρκέλλας: Γειτόνισσα της οικογένειας η κοκκινομάλλα – Βρέθηκαν τα ρούχα της αρπαγής – Σιωπηλή στον ανακριτή

Απαγωγή Μαρκέλλας: Γειτόνισσα της οικογένειας η κοκκινομάλλα
Απαγωγή Μαρκέλλας: Γειτόνισσα της οικογένειας η κοκκινομάλλα

33χρονη Ελληνίδα, άλλοτε γειτόνισσα της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας, είναι η γυναίκα που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλία της Κατερίνης και προσήχθη ως ύποπτη για την αρπαγή του 10χρονου κοριτσιού, την περασμένη Πέμπτη, από την Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα θα οδηγηθεί μέχρι το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τη γυναίκα, την οποία το προηγούμενο διάστημα μάρτυρες περιέγραφαν ως «κοκκινομάλλα γυναίκα». Κατά τον εντοπισμό της, χθες το μεσημέρι, στην Παραλία Κατερίνης βρέθηκε «κουρεμένη γουλί», στοιχείο που αξιολογείται από αστυνομικούς ως προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Η γυναίκα συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια. Η δικογραφία για τη φερόμενη αρπαγή της Μαρκέλλας θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και μόλις στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα αναμένεται να εκδοθεί και να ενεργοποιηθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον της.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η ίδια προέρχεται από το περιβάλλον της Μαρκέλλας και φαίνεται να υπήρξε παλαιότερα γειτόνισσα της οικογένειας του παιδιού.

Μεγάλο ερώτημα, που παραμένει αναπάντητο, είναι το κίνητρο που την οδήγησε, όπως θεωρούν οι αρχές, να αρπάξει τη Μαρκέλλα για σχεδόν 44 ώρες. Δεν έχει απαντηθεί, αφού η ύποπτη λέγεται ότι κρατά σκληρή στάση στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ποιος έδωσε τα ναρκωτικά στη Μαρκέλλα, αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι το 10χρονο κορίτσι ήταν ναρκωμένο με κοκτέιλ ναρκωτικών που ονομάζεται speedball.

Αστυνομικοί ερεύνησαν τις τελευταίες ώρες διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου εντόπισαν τα ρούχα που φέρεται να φορούσε η 33χρονη, όταν καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να συνοδεύει τη μικρή Μαρκέλλα. Επίσης κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά που εξετάζονται.

Το βίντεο ντοκουμέντο με τη μικρή Μαρκέλλα

Ενώ η 33χρονη γυναίκα ανακρίνεται στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως. Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει μία γυναίκα, μετρίου αναστήματος, να προχωράει φορώντας μαύρα ρούχα, κουκούλα και μάσκα και… πίσω της να τρέχει ένα μικρό κορίτσι.

Το παιδί είναι η 10χρονη Μαρκέλλα που μόλις έχει αφεθεί ελεύθερη μετά από 44 ώρες κράτησης. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, το παιδί εκείνες τις στιγμές του βίντεο, ήταν θολωμένο από τις ναρκωτικές ουσίες που του είχαν χορηγηθεί. Ένα επικίνδυνο κοκτέιλ ναρκωτικών…

Η γυναίκα φαίνεται να αφήνει το 10χρονο κορίτσι σε ένα άγνωστο μέρος, μόνο του, μακριά από τους γονείς του και ζαλισμένο. Εκείνο τρομαγμένο, τρέχει πίσω της, προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί.