Χανιά: Νεαρός Σουηδός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, είχε έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο

Θετικός σε κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε ένας άνδρας από την Σουηδία στα Χανιά.
Θετικός σε κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε ένας άνδρας από την Σουηδία στα Χανιά.

Θετικός σε κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε ένας άνδρας από την Σουηδία στα Χανιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πρώτο δείγμα που ελήφθη ήταν θετικό.

Ειδικότερα, πρόκειται για 20χρονο άνδρα που προσήλθε στο Νοσοκομείο Χανίων με έντονα συμπτώματα και υπεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Ο 20χρονος υπήρξε θετικός και στο παρελθόν σε τεστ που είχε υποβληθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων στη μονάδα Covid – 19.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος με ελαφριά συμπτώματα υπεβλήθη σε τεστ στο Νοσοκομείο «Νίμιτς» της Αθήνας στις 5 Μαΐου, όπου βγήκε θετικό.

Στις 12 Μαΐου υπεβλήθη σε νέο τεστ στο ίδιο νοσοκομείο, όπου και πάλι βγαίνει θετικό, ωστόσο δεν τον κράτησαν για νοσηλεία, καθώς είχε ελαφριά συμπτώματα και τον άφησαν να φύγει λέγοντάς του να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 15 ημέρες.

Ο 20χρονος κατέβηκε στην Κρήτη, όπου μένει σε ξενοδοχείο στον Πλατανιά και εργάζεται στην περιοχή. Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες που να αφορούν τη διαμονή και τον ακριβή τόπο εργασίας του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ο 20χρονος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και στη Σουηδία, όπου εκεί είχε αποθεραπευθεί.