Αποκάλυψη Μανώλη Κονταρού για Βανδή – Μπισμπίκη

O Βασίλης Μπισμπίκης λόγω της μεγάλης του αγάπης για την Κρήτη αναζητά να αγοράσει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνα Χανίων και συγκεκριμένα στο χωριό Τζιτζιφές.

Αποκάλυψη Μανώλη Κονταρού για Βανδή – Μπισμπίκη: «O Βασίλης ψάχνει οικόπεδο στην Κρήτη» – Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο του γάμου
Ο ηθοποιός λόγω της μεγάλης αγάπης του για την Κρήτη αναζητά να αγοράσει οικόπεδο

Μια αποκάλυψη για το πολυσυζητημένο ζευγάρι της showbiz Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη έκανε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 ο Μανώλης Κονταρός.

Όπως δήλωσε, ο Βασίλης Μπισμπίκης λόγω της μεγάλης του αγάπης για την Κρήτη αναζητά να αγοράσει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνα Χανίων και συγκεκριμένα στο χωριό Τζιτζιφές.

«Θα χαρώ να τον έχω γείτονά μου, να γίνει Αποκορωνιώτης. Μου έχει κάνει συζήτηση ότι θέλει ένα οικόπεδο, ένα σπίτι στην περιοχή του Αποκόρωνα, ενδιάμεσα στα Χανιά και στο Ρέθυμνο. Κατεβαίνει τακτικά στην Κρήτη, έχεις δυνατές φιλίες και έτσι έχει άποψη, ξέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κονταρός.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα όταν ρωτήθηκε για πιθανό γάμο Μπισμπίκη- Βανδή «όταν το ζευγάρι παντρευτεί» και όχι αν, πράγμα που μαρτυρά ότι μάλλον το μέλλον του ζευγαριού είναι προδιαγεγραμένο καθώς ο τραγουδιστής είναι πολύ κοντά τους.

Για την πιθανότητα γάμου τους ο φίλος του ζευγαριού ανέφερε πως «αυτοί οι δύο ξέρουν, ο χρόνος θα τα δείξει όλα».

Για το ενδεχόμενο γάμου του ζευγαριού στην Κρήτη είπε ότι η αλήθεια είναι ότι ο Μπισμπίκης έχει πολλούς φίλους στην Κρήτη και ότι όλοι εκεί θα χαρούν πολύ αν γίνει εκεί ο γάμος τους.