Έφτασε η ώρα των Coldplay – Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για το “οικολογικό” σόου

Το σόου των Coldplay λέγεται “Music of the Spheres”
Το σόου των Coldplay λέγεται “Music of the Spheres”

Το μεγάλο συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού έφτασε και οι Coldplay “προσγειώνονται” στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 8 Ιουνίου και την Κυριακή 9 Ιουνίου, ανήμερα των Ευρωεκλογών.

Ήδη στο ΟΑΚΑ έχει στηθεί η μεγάλη σκηνή, ενώ το πάρκινγκ του Ολυμπιακού Συγκροτήματος έχει κατακλυστεί από περισσότερα από 27 τεραστίων διαστάσεων φορτηγά που μεταφέρουν όλα τα αναγκαία για το σόου του βρετανικού συγκροτήματος των Coldplay.

Το σόου των Coldplay λέγεται “Music of the Spheres” και είναι μία υπερπαραγωγή που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για δεύτερη χρονιά. Οι δύο συναυλίες στην Αθήνα έγιναν αμέσως sold-out με το που άρχισε η προπώληση. Και τώρα έφτασε η μεγάλη στιγμή!

Το Σάββατο 8 Ιουνίου και την Κυριακή 9 Ιουνίου οι Βρετανοι σούπερσταρς Coldplay, μετά από τουλάχιστον ενάμιση χρόνο εντατικής προετοιμασίας από τους διοργανωτές, εμφανίζονται στο ΟΑΚΑ.

Οι Coldplay έρχονται “πράσινα” στην Αθήνα, καθώς χαρακτηριστική στις συναυλίες τους είναι η υιοθέτηση οικολογικών πρακτικών. Την περασμένη Δευτέρα το βρετανικό συγκρότημα ανακοίνωσε: «Με χαρά αναφέρουμε πως οι άμεσες εκπομπές CO2e για τα πρώτα δύο χρόνια αυτής της περιοδείας είναι κατά 59% λιγότερες από την προηγούμενη περιοδεία (2016-17), συγκρίνοντας show-by-show».